Llogaritë PLN për valutat fx

Leja polake (PLN) shërben si monedha zyrtare e Polonisë dhe ndahet në 100 grosz-y. Ajo mbajti një pozicion të rëndësishëm si monedha më e shkëmbyeshme në Europën Qendrore dhe Lindore dhe renditet e 21 ta në tregun e këmbimit të huaj. Si rezultat, tregtarët polakë e gjejnë të pëlqyeshme që të përdorin Zloty-n si monedhën e llogarisë së tyre tregtare. Zgjedhja e një llogarie tregtare PLN fx vjen me shumë avantazhe, si për shmangien e tarifave të konvertimit të valutave kur është puna me valuta të ndryshme dhe përfitimin nga kosto më të ulëta të transaksioneve duke përdorur mënyrat e pagesës të pëlqyera lokalë. Të ofrojë valutat Zloty, brokerët Forex gjithashtu lehtësojnë metodat e pagesës të përdorura gjerësisht në Poloni, duke ulur koston e transaksioneve dhe duke lejuar tregtarët të kenë më shumë kapital të disponueshëm për tregtinë e tyre në FX. Për t'ju ndihmuar në kërkimet tuaja për brokerë të besueshëm Forex me llogari PLN, kemi përgatitur një listë dhe i kemi renditur ata më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.03
Naga Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC
Platformat
MT4, MT5, Tejkalohet
5.59
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSC Mauritius +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
5.23
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSCA, VFSC
Platformat
MT4, MT5
4.15
FP Markets Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA
Platformat
MT4, MT5, Myfxbook AutoTrade +1 Më shumë
Zloti polak vepron si një monedhë e lirë, çka do të thotë se vlera e tij përcaktohet nga oferta dhe kërkesa në tregun Forex. Brokerët FX që ofrojnë llogari në Zlotë janë të lejuar nga organi lokal rregullator, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare Polake (i njohur si KNF në polonisht), për të ofruar një leverage maksimal prej 1:100 për tregtarët polakë - një raport shumë i arsyeshëm. Historia e Zlotit polak daton që në shekullin e 10-të, dhe ka kaluar nëpër reforma të ndryshme. Në formën e tij të tanishme, Zloti u riformua në vitin 1994. Ndërsa Polonia planifikon të kalohet në Euro, kjo do të ndodhë kur janë plotësuar kriteret specifike. Për tregtarët në Poloni ose ata të interesuar për tregtinë në PLN, zgjedhja e brokerëve Forex që ofrojnë llogari PLN është qasje më e mirë. Kjo zgjedhje ndihmon në uljen e kostove të transaksioneve, shmang koston e konvertimit dhe lejon tregtarët të përfitojnë nga 1:100 leverage.

Pyetje të shpeshta për PLN

Ç'monedhë është PLN?

PLN është monedha zyrtare e Polonisë, ndahet në 100 grosz. Është monedha më e shkëmbyeshme në Europën Qendrore dhe Lindore dhe renditet e 21 ta në tregun e këmbimit të huaj.

A është Zloti polak monedhe fikse ose lirë?

Zloti polak është një monedhë lirë që do të thotë se kursi i këmbimit ndryshon në varësi të furnizimit dhe kërkesës së monedhës në tregun e këmbimit të huaj.

Ç'të mira ka përdorimi i Zlotit si monedha e llogarisë FX?

Përdorimi i Zlotit si monedha bazë e llogarisë forex ofron disa përfitime si shmangien e tarifave të konvertimit të valutave, ulje të kostove të transaksioneve me mënyra pagese të pëlqyera lokalë dhe qasje në Forex brokerë me leverage 1:100 për tregtarët polakë.