Brokerët e besueshëm Forex në Izrael

Tregtia e Forex-it është legale dhe lejohet në Izrael. Autoriteti i Sigurisë së Izraelit (ISA) monitoron dhe rregullon brokerët e Forex-it në vend. Këta brokerë duhet të fitojnë një licencë nga ISA për të operuar brenda kufijve të Izraelit. Izraeli krenohet me një ekonomi të zhvilluar në mënyrë të konsiderueshme, duke u renditur në vendin e 29-të në botë për GDP-në nominale dhe vendin e 13-të për GDP-në nominale për frymë. Në vitin 2023, GDP e Izraelit u vlerësua në 564 miliardë dollarë. Vendit i njihet gjithashtu për eksportimin e mallrave të vlefshme si diamantët e prerë. Në seksionet vijuese, paraqesim një listë të plotësuar me brokerët më të besueshëm të Forex-it në Izrael, bazuar në hulumtimet tona.
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
7.39
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CMA, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.21
Key to Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, FSC Mauritius
Platformat
MT4, MT5
6.85
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, VFSC
Platformat
MT4, MT5
6.67
MT4Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
FCA UK, SCA e Emirateve të Bashkuara Arabe
Platformat
MT4, Tejkalohet
Izraeli kundërvë një taksë të rëndë për fitimet nga tregtia e Forex-it, deri në 30%. Kjo përqindje tatimore ka peshë të konsiderueshme. Brokerët kryesorë të Forex-it në Izrael duhet të respektojnë udhëzimet dhe rregulloret e ISA-së, me një kufizim në ndërhyrimin maksimal që mund të ofrojnë klientëve. Për çiftet kryesore të valutave, ndërhyrja maksimale është vendosur në 1:20, dhe për çifte të pakryera, është e kufizuar në 1:10. Ky konfigurim mund të paraqesë një sfidë hyrëse potenciale për tregtarët e ardhshëm të Forex-it, pasi kërkohet kapital i konsiderueshëm për të filluar tregtinë. Brokerët më të mirë të Forex-it në Izrael janë të gjithë të regjistruar në fondin e kompensimit të investitorëve. Ky shtresë shtesë e sigurisë shërben për të mbrojtur investitorët në skenarë ku ka fallimentimin e brokerit.

Pyetje të shpeshta për Israel