Brokerët më të mirë të forex me CFD të kriptovalutave

Kriptovalutat, valutat dixhitale që kanë rritur në popullaritet, paraqesin forma të decentralizuara të monedhës. Ato mund të shkëmbehen në mënyrë të sigurt pa u kërkuar ndërfaqësues. Me famën e tyre që rritet, shumë brokerë forex kanë prezantuar CFD për kripto, duke paraqitur disa avantazhe në krahasim me kriptovalutat tradicionale. Në mënyrë të veçantë, kriptove shpesh i vjen ngadalë kohë e transaksioneve për shkak të miratimeve të blockchain, ndërsa brokerët forex me CFD të kriptovalutave mundësojnë ekzekutim të menjëhershëm të tregtisë pa nevojën për të zotuar pasurinë me bazë kriptografike. Këtu është një listë e kuruar e brokerëve forex më të mirë që ofrojnë CFD të kriptovalutave për konsideratën tuaj.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtimi i kripto lejon individët të spekulojnë në tregjet e kriptove me volatilitet të lartë, të njohura për zhgënjyes të rëndësishëm të çmimeve, duke i bërë ata tërheqës për shumë tregtarë. Megjithatë, procesi i blerjes ose shitjes së një pasurie kripto mund të zgjasë kohë dhe të marrë çfarëdo nga minuta në orë. Për një alternativë më efikase, CFD-të vijnë në ndihmë, duke ofruar shpejtësi ekzekutimi instant së bashku me shpërndarje dhe tarifa relativisht të ulëta. Kur kërkoni brokerë forex për tregtinë me CFD të kriptovalutave, është e arsyeshme të zgjidhni ata me përvojë të gjerë në tregje dhe përputhje të fortë me rregullat e mbikqyrjes. Shumë brokerë të besueshëm ofrojnë gjithashtu kriptovaluta si monedha bazë llogarie, që ndihmon në uljen e kostove të depozitave dhe tërheqjeve, si dhe për të evituar tarifat e konvertimit të valutës.

Pyetje të shpeshta për Crypto CFDs

Çfarë janë CFD-të e kriptovalutave?

CFD-të e kriptovalutave gjithashtu njihen si kontratat për ndryshimet financiare që lejojnë tregtarët të spekulohen mbi çmimin e kriptovalutave pa pasur nevojën për asete baze të vërtetë.

A mund të tregtojë CFD të kripto?

Po, mund të tregtoni CFD të kriptovalutave me brokerë të regjistruar forex që ofrojnë qasje në CFD. Këta brokerë ofrojnë aftësinë për të hyrë në tregjet kripto dhe të spekuloni mbi normat e tyre të çmimeve pa të zotuar me të vërtetë kriptot e tyre.

Pse të tregtoni CFD të kriptovalutave?

CFD-të e kriptovalutave ofrojnë tregtarëve përfitimet e shpejtësive ekzekutivo të menjëhershme, shpërndarjeve më të ulëta dhe komisioneve më të ulëta në krahasim me kripto të vërteta.