Forex brokerë me cryptos të vërtetë

Tregtimi i kriptovalutave për fitim përfshin blerjen dhe shitjen e pasurive dixhitale në bursa të ndryshme. Në kohë të fundit, shumë brokerë Forex janë bashkuar me trendin duke ofruar tregtimin e cryptos si rezultat i popullaritetit rritës. Tregtarët përdorin strategji të ndryshme të ngjashme me ato të përdorura në Forex-in dhe tregtinë e aksioneve, me synim të maksimizimit të fitimeve duke blerë lirë dhe shitur të shtrenjtë. Në mesin e metodave të njohura të përdorura me instrumente crypto janë arbitrazhi dhe tregtia algoritmike. Për të shërbyer entuziastët e crypto-s, disa brokerë Forex me Crypto të Vërtetë ofrojnë gjithashtu llogari të specializuara crypto, duke u mundësuar depozitat dhe tërheqjet duke përdorur monedhat më të popullarizuara. Megjithatë, tregtia me këto pasuri të jashtëzakonshme të palëvizshme kërkon kujdes. Për të siguruar sigurinë, kemi përgatitur një listë të më të mirëve Forex brokerët që ofrojnë Crypto të vërtetë më poshtë.
ui.empty
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Kur bëhet fjalë për tregtimin e kriptovalutave, ka disa të meta krahasuar me CFD-të e crypto-s (Kontrata për Diferencë). Transaksionet e blockchain zakonisht kanë shpejtësi të ngadaltë miratimi, duke ndikuar në ekzekutimin e tregtisë dhe duke e bërë më të vështirë të kapitalizohet me shpejtësi nga mundësitë e tregut. Nga ana tjetër, CFD-të në crypto janë derivate që gjysmojnë çmimin e pasurisë të bazuar nga crypto e përkatëshme, duke i mundësuar tregtarëve të marrin pjesë pa e poseduar pasurinë aktuale. Për të përfituar nga cryptos e vërteta, qasja optimale është blerja lirë dhe shitja e shtrenjtë. Lista jonë e brokerëve Forex për tregtimin e Crypto të vërtetë përfshin ato që ofrojnë cryptos të vërteta, dhe shumë prej tyre gjithashtu ofrojnë CFD-të për kriptovalutat. Për të kapur efektivisht mundësitë në tregun e crypto-s, është e këshillueshme të zgjidhni CFD-të. Kur merret vesh me cryptos e vërteta, strategjia më e mirë, bashkë me blerjen lirë dhe shitjen e shtrenjtë, është të 'HODL,' një term i përdorur në komunitetin crypto për të thënë mbajtjen e pasurive për një kohë të gjatë.

Pyetje të shpeshta për Real Crypto

A është tregtimi i crypto-s një ide e mirë?

Tregtimi i crypto-s mund të jetë shumë i fitueshëm, por gjithashtu është një biznes shumë i rrezikshëm për shkak të volatilitetit ekstrem që është i njohur për crypto-n. Kërkon njohuri të thella mbi trendet e tregut, menaxhimin e rreziqeve, dhe adaptimin e shpejtë në kushtet e ndryshme të tregut.

A mund të fitoj para duke tregtuar crypto-n e vërtetë në tregjet e urithit?