Argentina Forex brokerët renditur

Argjentina ose Republika e Argjentinës është vendi i dytë më i madh në Amerikën e Jugut pas Brazilit. Monedha e Argjentinës është Pesoja Argjentinase. Banka Qendrore e Argjentinës ose BCRA luajnë një rol themelor në regulimin e tregtisë së Forex dhe brokerët Forex që operojnë në vend. Brokerët Forex në Argjentinë shpesh duhet të lëvizin në një mjedis regulator të kompleksuar që përfshin të dy kursin zyrtar dhe të pavlefshëm të këmbimit, kontrollin e kapitalit dhe kufizimet në arritjen e valutave të huaja. Kjo e bën të vështirë dhe të paqartë për brokerët Forex argjentinë dhe në fund për tregtarët të angazhohen në tregje valutore ndërkombëtare në mënyrë efektive. Zgjedhja e një brokeri Forex me besim është një ndër faktorët më të rëndësishëm në tregti. Më poshtë, kemi përgatitur një listë të më të mirëve brokerë Forex në Argjentinë për trajtim të sigurt dhe të besueshëm.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Në zemër të tregtisë Forex të Argjentinës gjendet Banka Qendrore e Argjentinës (BCRA), një entitet që imponon kufizime rigoroz të shkallës financiare mbi brokerët Forex vendorë. Me një kufizim të shuar në një raport 1:10 të panundshëm, tregtarët të rinj përballet me një pengesë të rëndësishme, pasi ky shkallë e kufizuar i jep mundësinë e tregtisë në Forex me një buxhet të ulët një sfidë të frikshme, kërkuar një investim të konsiderueshëm për të angazhuar në përpjekjet e tregtimit shkaktuese për rezultate të fitueshme. Duke përballur këtë sfidë të frikshme, rëndësia e seleksionit të brokerëve Forex argjentinas topniveli rritet, pasi serish bëhet linja mbrapsht e mbrojtjes së kapitalit të tregtisë gjatë kohës që strategjizohen për rezultate të fitueshme. Në të tërësi, Argjentinë shkëlqen si një komb mahnitës, e zbukuruar me një tafelë historike të pasur dhe me krenari siguron pozicionin e vendit të dytë më të madh të Amerikës së Jugut, pas vetëm Brazilit. Megjithatë, rregullimi i vendit, veçanërisht brenda Frangut Forex, është shumë i kufizueshëm, thekson rolin kryesor të zgjerimit dhe brokerëve të besuar Forex në Argjentinë për tregtarët që kërkojnë të lëvizin në këto sfida komplekse dhe të shikojnë zhvillimin e tyre në përpjekjet e tyre tregtare.

Pyetje të shpeshta për Argentina