Brokerët e Forex në Australi të cilësohen

Australia, e njohur zyrtarisht si Komuniteti i Australisë, është një vend i vendosur në Oqeani. Monedha e tij, dollari australian, shërben si monedha fiat. E themeluar në vitin 1901, vendi nivel më të madh autonomi nga Mbretëria e Bashkuar, zhvilluar në një monarki parlamentare federale me një popullsi kryesisht urbane. Me një sistem financiar të fuqishëm, ekonomia e Australisë bën mirë me burimet natyrore, tregtinë, shërbimet dhe edukimin. Brokerët e Forex në Australi janë nën mbikëqyrjen e vëzhgueshme të Komisionit Australian të Sigurive dhe Investimeve (ASIC), duke siguruar një mjedis tregtar të sigurt. Me statusin e zhvilluar mirë, një shumësi e brokerëve të besuar të Forex në Australi i përgjigjen tregtarëve në Australi, duke ofruar shërbimet e tyre nën kufij të kompensimeve të ndryshme, duke u shëndërruar në 150,000 deri në 500,000 dollarë australianë, në rastet e falimentimit të brokerëve.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
Australia krenohet me një ekonomi të ndarë në mes të të ardhurave të larta dhe tregjeve të pasuruara me burime natyrore. Liria dhe konkurrenca ekonomike e kombit e kanë vendosur atë si një destinacion turistik global të parë. Gjuha angleze shërben si gjuha zyrtare. Brokerët kryesorë të Forex në Australi i binden standardeve të rigorozë të ASIC, një rregullator i dalluar brenda industrisë së Forex-it. Nën mbikëqyrjen e ASIC, kufijtë e levave për klientët tregtarë janë të percaktuara me kujdes: 1:30 për tregime kryesore, 1:20 për monedhat tregtare jo kryesore, ar, dhe indekset kryesore, 1:10 për mallra dhe indekset e njësive të pakryera, dhe 1:2 për tregtinë e kriptovalutave. Regjullore e përpiktë kjo kontribuon në një mjedis tregtar të qëndrueshëm dhe të sigurt për entuziastët e Forex-it në Australi dhe në mbarë botën.

Pyetje të shpeshta për Australia