Austrisë Forex brokerët

Republika e Austërisë ndodhet në Europën Qendrore, duke u vendosur në Alpet Perëndimore. Përbëhet nga 9 provincat, vendi ka një popullsi prej 9 milionë banorësh dhe territor prej 83,000 km². Gjuha zyrtare e Austriës është gjermanishtja, ndërsa monedha ligjore është Euro, pasi që vendi është anëtar i Bashkimit Evropian që nga viti 1995. Brokerët Forex në Austri janë nën mbikëqyrjen e Autoritetit të Tregut Financiar Austriak ose FMA, i cili siguron që institucionet dhe tregjet financiare të jenë transparente, të ndershme dhe të qëndrueshme. Austri ka deklaruar neutralitet të përjetshëm që nga viti 1955 dhe është një demokraci parlamentare përfaqësuese. Si anëtar i BE, Austria është një vend i zhvilluar me një sistem financiar dhe një kuadër regulativ të qëndrueshëm, duke e bërë më të lehtë të gjeni një broker të besueshëm për tregtinë Forex. Për të ndihmuar më shumë lexuesit tanë në gjetjen e brokerëve të besueshëm, kemi hartuar një listë të brokerëve më të mirë Forex në Austri.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Autoriteti Financiar i Tregut të Austërisë (FMA) është një organ regulator i respektuar që siguron besueshmërinë e brokerëve që operojnë në vend. Fokusi i tij kryesor është mbrojtja e parave të investitorëve dhe ruajtja e sigurisë së tyre. Brokerët e besueshëm Forex në Austri respektojnë udhëzimet vendore të regulatoreve dhe ofrojnë shkallë të ndryshme të levarazhit. Për valutat kryesore, levari mund të arrijë deri në 1:30, ndërsa është 1:20 për valutat jo-kryesore, aure dhe indekset kryesore. Indekset jo-kryesore, mallrat përveç aures dhe monedhat e vogla kanë një levarazh maksimal prej 1:10. Levari më i ulët, në 1:2, aplikohet për kriptovalutat. Këto kufij të levarazhit vendosen strategjikisht për forcimin e mbrojtjes së investitorëve duke zvogëluar rreziqet potenciale të lidhura me levarazhin e tepruar në tregtinë. Brokerët kryesorë të Forex në Austri marrin masat e duhura për të mbrojtur paratë e klientëve të tyre. Ata ofrojnë kompensim deri në 20,000 EUR për investitorët e përshtatshëm në rastin e falimentimit të brokerit, duke forcuar më tej besimin e investitorëve.