Brokerët Forex në Barbados

Po vendosen në mënyrë të butë në objektin e Detit të Karaibeve, Barbados qëndron si një komb ishujsh me një histori të bazuar në radhtësinë, arritjen e pavarësisë nga sundimi kolonial anglez në vitin 1966. Me një popullsi kryesisht të krishterë, anglishtja shërben si gjuha zyrtare. Mahnitja e plazheve të tij të biritur ka bërë turizmin një themel të ekonomisë së tij, të stërvitur më tej nga një sektor financiar bankar dhe ndërkombëtar në rritje, përfshirë veprimtaritë offshore. Kjo përzierje unike e faktorëve ka pozicionuar Barbados si një qendër e preferuar për brokerët Forex. Navigimi në botën e tregtisë Forex kërkon ilaçin e një brokeri të mirë-regulluar, dhe lista jonë e përpiluar me kujdes më poshtë zbulon Forex brokerët e falënderuar më të mirë në Barbados, duke ofruar një strehë të sigurt dhe të begatë për tregti.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Brenda rrethit të dinamik të Barbados, brokerët Forex punojnë nën mbikëqyrjen e Komisionit për Shërbimet Financiare (FSC), duke respektuar rregullat dhe rregulloret e tij të përcaktuara mirë. Me një qasje të përpiluar me kujdes, FSC zbaton kufij të përparuara për levërgën për tregtarët e vogël Forex, vendosur një tavan prej 1:30 për të mbrojtur nga rreziqet e tregtisë me shumë levërgë. Përveç kësaj, brokerët e besuar Forex në Barbados premtojnë një sigurim nga 20,000 euro në rast të papagesë të brokerëve, duke theksuar përkushtimin e vendit për sigurinë e investorëve. E drejtuar nga levërgë e arsyeshme dhe dispozitat mjaft të kompensimit, FSC e Barbados prezanton një strukturë rregulluese të përcaktuar mirë dhe transparente, duke e bërë një magnet për brokerët që kërkojnë një bazë të ngurtë. Sfundimisht, jurisdictioni i këndshëm karibian i thërret tyli edhe për brokerët edhe për tregtarët, duke ofruar një strehë të sigurt dhe vetëbesim në rrethin e tregtisë Forex.