Brokerët Forex të Bjellorisë renditen

E zhytur në Europën Lindore, Bjellorusia, zyrtarisht e njohur si Republika e Bjellorusisë, fitoi pavarësinë në vitin 1991 pas shpërbërjes së Bashkimit Sovjetik. Krishterimi merr skenë të qendrësuar si feja dominuese, me bjashtëzak dhe rus të vënie në piedestal si gjuhët kryesore. Pavarësisht fasadës demokratike, qeverisja e vendit qëndron nën pushtetin e diktatorit Lukashenko. Ndërsa blegtoria dhe prodhimi formojnë shtyllën kurrizore të ekonomisë së Bjellorisë, kohët e fundit kemi dëshmuar një zgjerim graduale në sektorin financiar. Brenda kësaj peizazhi i nxitur, brokerët Forex në Bjellorusi operojnë në një strukturë rregullatore tërheqëse, duke ofruar një ndjenjë themelore të sigurisë dhe sigurimit për tregtarët dhe investitorët. Në seksionet vijuese, ju prezantojmë një kompilim të plotë që përfshin brokerët më të mirë Forex në Bjellorusi.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Në fushën e diktaturës, brokerët kryesorë Forex në Bjellorusi ndjekin me përkushtim statutet dhe udhëzimet e vendosura nga Banka Kombëtare e Republikës së Bjellorusisë (NBRB). Guiduar nga një angazhim për mbrojtjen e investitorëve, peizazhi rregullator i vendit zbaton një qasje të arsyeshme, me tregtarët e parakrahët Forex minoritarë nënshtruar një levere maksimale prej 1:100. Kjo qëndrim i kujdesshëm është veçanërisht i favorshëm në mbrojtjen e tregtarëve të rinj nga rreziqet e shtuara. Për më tepër, brokerët besueshëm Forex në Bjellorusi ofrojnë një shtresë shtesë sigurie përmes një fondi kompensimi, një rrjet sigurie mbrojtëse për tregtarët. Në rast të padrejtësisë së një komisioneri, tregtarët dhe investitorët e kualifikuar kanë të drejtë të marrin deri në 25,000 euro, duke nënvizuar një mekanizëm sigurie të rregulluar mirë. Së përgjithi, Bjellorusia dalin si një destinacion ku detyrëzimi rregullator, tregti përgjegjëse dhe mirëqenia e investitorëve konvergjojnë, ofruar një strehë premtuese për tregtarët për të lëvizur terrenin forex me vetëbesim.