Brokerët më të besuar Forex në Belize

Banoret e Belize-s gjenden në një rrafsh rrugor zgjidhjeje. Mbikqyrja e eksperiencaut të IFSC ndan këmbanorët e mësuarit nga opsionet e tjera për tregtimin Forex. Kjo fleksibilitet i jep tregtarëve mundësinë për të kryer vendime të informuara, përputhur me parapëlqimet dhe synimet e tyre. Duke hyrë në këtë fushë, një thesar i mundësive pret ata që kërkojnë të eksplorojnë botën e tregtimit Forex dhe CFD në Belize. Lista jonë e lartë është një busullë që drejton tregtarët të zbulojnë më të mirët ndërmjet brokerëve Forex dhe CFD, të gatshëm për të ofruar shërbime financiare të personalizuara brenda planit të këtij kombi të gjallë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Në përgjithësi, Belize është një simfoni e bukurisë natyrore, vitalitetit ekonomik dhe kujdestarisë financiare. Që nga bregdeti i tij idili deri te përpikëria e tij regulative, Belize ofron një ftesë për tregtarët të marrin pjesë në një udhëtim ku mundësitë përputhen me transparencën dhe ku rrjedhat globale të financave bashkohen në një harmoni të bukur.