Më të mirat e forex brokers në Bosnjë dhe Hercegovinë

Bosnja dhe Hercegovina (BIH), e njohur gjithashtu si Bosnia, është një vend në Gadishullin Ballkanik. Qyteti kryesor i tij është Sarajevo, i cili ka zona të vjetra të ruajtura mirë. Vendit i takon një histori që përfshin periudhat e sundimit otoman dhe austro-hungarez. Në vitin 1992, Bosnja shpalli pavarësinë, duke çuar në Luftën Bosnjeze që mbaroi me Marrëveshjen e Daytonit në vitin 1995. Ekonomia e Bosnjë dhe Hercegovinës bazohet në industritë, bujqësinë dhe një sektor turizmi që po rritet. Tregjet dhe shërbimet financiare luajnë një rol të rëndësishëm, me autoritetet lokale që mbikëqyrin brokerët e Forex të Bosnjë dhe Hercegovinës që ofrojnë shërbime tregtare. Kemi përpiluar një listë të brokerëve të besuar të Forex të kualifikuar në Bosnjë dhe Hercegovinë për të lehtësuar kërkimin për lexuesit tanë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Qeverisja e vendit është ndikuar nga tre grupet etnike kryesore: boshnjankët, serbët dhe kroatët. Qeveria është decentralizuar dhe përfshin entitete si Federata e Bosnjë dhe Hercegovinës dhe Republika Srpska. Kultura dhe rajonet e vendit janë të ndryshme, me Bosnjën që ka një klimë kontinentale dhe Hercegovinën që ofron një atmosferë mesdhetare. Organizmi rregullator i përgjegjshëm për mbikëqyrjen e brokerëve më të mirë të Forex në Bosnjë dhe Hercegovinë është Komisioni i Sigurive të Bosnjë dhe Hercegovinës. Ky organ mbikëqyr dhe rregullon tregun e të siguruarve, që përfshin veprimtaritë që lidhen me tregtinë e Forex dhe shërbimet maklerore në vend. Në përmbledhje, Bosnja dhe Hercegovina është një vend i ndryshueshëm me një histori dhe kulturë të pasur. Peizazhi i tij ekonomik dhe financiar është i gjallë dhe i rregulluar mirë.

Pyetje të shpeshta për Bosnia and Herzegovina