Burkina Faso brëndesh forex

Burkina Faso është një vend në Afrikën Perëndimore, i rrethuar nga Mali, Nigeri, Benini, Togu, Gana dhe Bregu i Fildishtëë. Me një popullsi prej rreth 20 milionësh, mbi 60% janë të krishterë dhe një grup më i vogël ndjek fenë islame. Kryeqyteti, Ouagadougou, mban rëndësi kulturore dhe ekonomike. Grupi etnik kryesor është Mossi, dhe frëngjishtja përdoret për biznesin dhe qeverinë, ndërsa boorëja bëhet fjalë nga gjysma e popullsisë. Pavarësisht sfidave të saj, Burkina Faso ballafaqohet me sfida si terrorizmi dhe ndryshimet e qeverisë. Shërbimet e saj financiare, të përfshirë tregtinë e Forex, janë shumë të pambështetura. Si rezultat, brëndësit e besueshëm të Forex në Burkina Faso shpesh janë të rregulluar në vende të huaja. Më poshtë, kemi zgjedhur brëndësit kryesor të Forex në Burkina Faso për siguri dhe transparencë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Komisioni Bankar i Afrikës Perëndimore (CBAO) rregullon brëndësit e Forex në Burkina Faso, duke mbikëqyrur veprimtaritë financiare për të siguruar transparencë dhe përmbajtje me ligjet. Pavarësisht vështirësive, Burkina Faso përmban një kulturë të pasur, një ekosistem të ndryshuar dhe burime të çmuara si ari dhe bakri. Kur zgjedhni brëndësit më të mirë të Forex këtu, është thelbësore të kontrolloni jo vetëm rregullimin e CBAO, por edhe njohjen e brëndësit nga autoritetet globale të respektuara. Në përfundim, Burkina Faso ballafaqohet me shumë vështirësi, duke i inkurajuar tregtarët që të ushtrojnë kujdes kur zgjedhin një brëndës. Brëndësit e Besueshëm Forex në Burkina Faso duhet të kenë rregullim nga disa entitete të jashtme, përveç CBAO.

Pyetje të shpeshta për Burkina Faso