Mbrojtësit Forex në Cabo Verde të ekspozuar

Cabo Verde, gjithashtu i njohur si Republika e Cabo Verde, është një grup ishujsh në mes të Oqeanit Atlantik. Ka një total prej dhjetë ishujsh, që mbulojnë rreth 4,000 kilometra katrorë. Pas një historie tregtie dhe sfidash ekonomike, Cabo Verde u bë stabël dhe i pavarur në vitin 1975. Gjuha kryesore është portugalishtja, por shumë njerëz flasin edhe Kreolja e Kabo Verde. Shumica e popullsisë është e krishterë, me një numër më të vogël të individëve pa besim. Kur bëhet fjalë për mbrojtësit Forex në Cabo Verde, ata zakonisht janë të rregulluar jashtë vendit. Nuk ka një organizatë specifike në Cabo Verde që të mbikëqyrë mbrojtësit dhe tregjet financiare. Mbështetësit më të mirë për vendasit janë ata që janë të rregulluar nga autoritetet e respektuara jashtë Cabo Verde, si rregullatorët FSCA ose CMA. Cabo Verde ka rritur të bëhet një demokraci e stabël dhe një nga vendet më të zhvilluara të Afrikës. Ajo mbështetet në shërbime, turizëm dhe investime të huaja për ekonominë e saj. Edhe pse nuk ka shumë burime natyrore, vendi ka arritur mirë me ekonominë e tij të fokusuar në shërbime. Sektori financiar është i fortë dhe i rëndësishëm për ekonominë. Pasi është e vështirë të gjenden një mbrojtës vendas i besueshëm, ne kemi bërë hulumtime për të gjetur mbrojtësit më të mirë të Forex në Cabo Verde.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ishujt më të populluar në Cabo Verde janë Santiago, São Vicente dhe Santo Antão. Ekonomia bazohet në shërbime, si tregti dhe transporti, që përbëjnë një pjesë të madhe të PBB-së së saj. Cabo Verde është duke punuar në përdorimin e më shumë energji të rinovueshme dhe strategjitë e qëndrueshme. Me rritjen e shërbimeve dhe sektorit financiar, mbrojtësit e lartë të Forex në Cabo Verde ofrojnë edukim dhe mundësi të pagesave që pëlqejnë vendasit. Popullsia është rreth 480,000, kryesisht afrikanë me disa trashëgimi evropiane. Turizmi është bërë i rëndësishëm për shkak të vendndodhjes së Cabo Verde pranë rrugëve detare dhe ajrore. Vend i ka përmirësuar aeroportet, portet dhe rrugët e saj, duke treguar rritje ekonomike. Edhe pse ka porte në të gjitha ishujt, ato kryesore janë Mindelo dhe Praia. Si përfundim, Cabo Verde është një demokraci e stabël që është zhvilluar shpejt. Pika e dobët vetëm për tregtinë është se mbrojtësit e besuar të Forex në Cabo Verde mbështeten në rregullatorë nga jashtë Cabo Verde, pasi nuk ka një organizatë vendase për tregjet dhe shërbimet financiare.

Pyetje të shpeshta për Cabo Verde