Më i mirë forex brokere në Kinë

Kina, e njohur në mënyrë zyrtare si Republika Popullore e Kinës, ka një pozicion të rëndësishëm në Lindjen e Largët. Ajo ndan kufijtë e saj me disa vende fqinje, si Rusia, India dhe Vietnam. Kina njihet mirë për traditat e saj të lashta dhe përparimin e shpejtë, duke kapur vëmendjen globale përmes progresit ekonomik të shpejtë. Qyteti kryeqytet është Pekini, ndërsa qyteti më i madh është Shangai. Gjuha kryesore është Kineze Standarde, dhe shumica e njerëzve nuk ndjekin asnje besim të caktuar për shkak të qeverisjes së partie komuniste. Për sa i përket brokerëve të Forex në Kinë, vendi zbaton rregulla të rrepta për të mbrojtur ekonominë dhe monedhen e saj. Qeveria mban kontroll mbi normat e këmbimit të valutave, ndërsa parti komuniste mbikëqyr tregun e valutave të huaja përmes organesh rregulluese si Banka e Popullit të Kinës (PBOC) dhe Administrata Shtetërore e Këmbimit të Jashtëm (SAFE). Së bashku, këto entitete sigurojn stabilizimin e vlerës së juanit kinez dhe parandalojnë dalje të kapitalit eksesiv. Brokerët e Forex të Kinës që operojnë duhet të përmbahen rregullave të vendosura nga SAFE dhe Komisioni Rregullator i Vlerave të Kinës (CSRC). Këto organet monitorojnë me kujdes dhe zbatojnë zbatimin e rregullave të vendosura. Negociimi i pejsazhit regulator të kompleksit të Kinës kërkon nga të brokerët më të mirë të Forex që të lëvizin me kujdes. Më poshtë, kemi përcaktuar brokerët kryesor të Forex në Kinë për të ndihmuar tregtarët në identifikimin e zgjedhjeve optimale brenda këtij mjedisi të kontrolluar.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Historia e kompleksuar e Kinës, shënuar nga dinastit, revolucionet, modernizimi dhe rritja ekonomike, e ka çuar atë në një status global të njohur. Ndikimi i partisë komuniste shtrihet në të gjitha aspektet e jetës financiare, sociale dhe ekonomike të Kinës. Duke përfshirë pesë zona kohore të ndryshme, Kina llogaritet si një rrymë e madhe toke. Me një popullsi prej 1.4 miliardë banorësh, Kina renditet si vendi dytë më i banuar në botë, duke bërë përbërjen vetëm nga India. Megjithëse arritjet e Kinës janë të jashtëzakonshme, ato janë shoqëruar me shumë sfida, duke përfshirë çështjet mjedisore dhe ndryshimet sociale. Ndërsa transformohet në një fuqi globale të rëndësishme, brokerët e besueshëm të Forex të Kinës mbajnë një potencial të konsiderueshëm me bazën e tyre të gjerë të klientëve. Megjithatë, rregulloret e ashpra vënë vëzhguesin nga partia komuniste, duke bërë manovrimet sfiduese. Megjithëse rregulloret janë të rëndësishme për sigurinë, rregulloret e Kinës janë të kufizuara në mënyrë të dukshme, me mbikëqyrje të plotë të qeverisjes në transaksionet e huaja. Nënvizohen për të pasur ekonominë e dytë më të madhe në botë sipas GDP dhe me fuqinë më të madhe të blerjeve, Kina përfshin në mënyrë të dukshme industritë si prodhimi, energjia, financat dhe turizmi. Vendi pranon të trija nga bursat më të mëdha në botë, ndërsa qytetet e saj pritet të udhëheqin në renditjen nominale të GDP-të. Arritjet pionierë përfshijnë zvogëlimin e varfërisë, infrastrukturë të zgjeruar të transportit dhe shërbimit, dhe një program ambicioz hapëinor që përfshin eksplorim lunar dhe zhvillimin e një stacioni hapësiror.

Pyetje të shpeshta për China