Brokerët Forex në Çeki

Republika Çeke, e njohur gjithashtu si Çeki, është një vend në Europën Qendrore. Është e rrethuar nga Austria, Sllovakia, Gjermania dhe Polonia. Qyteti më i madh, Praga, është i famshëm për pamjet dhe kulturën e tij, duke tërhequr shumë turistë. Gjuha zyrtare është çeke, dhe shumica e njerëzve nuk janë të besimtarë, përveç disa të krishterëve. Vendit i takojnë grupime globale si Kombe të Bashkuara, Bashkimi Evropian, NATO dhe OECD. Në terma financiarë, brokerët Forex në Republikën Çeke janë të rregulluar mirë dhe ofrojnë tregti të sigurt. Ekonomia është e zhvilluar me sektorë financiarë dhe shërbimi të fortë. Industritë e shquara përfshijnë prodhimin e makinave (Škoda Auto), energjinë, elektronikën dhe çelin. Çeki njihet për tramvat, regjistrat e vinilave, armët dhe softuerin antivirus. Po drejtohen drejt energjisë së pastër dhe kanë rrjetet e mira të transportit. Shpejtësitë e larta të internetit bëjnë tregtimin të përshtatshëm, dhe turizmi qendron në vendet historike dhe kështjella. Ne kemi kërkuar dhe gjetur brokerët më të mirë Forex në Republikën Çeke për të ndihmuar lexuesit tanë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Republika Çeke ka një ekonomi të fortë që fokusohet në shërbime, prodhim dhe inovacion. Ata përdorin korunën çeke dhe kanë një GDP per capita në 91% të mesatares së BE-së. Vendit i shkon mirë në zhvillimin njerëzor dhe ekonomi. Brokerët e besueshëm të Forex në Çeki ndjekin rregulloret, sigurinë, ndalimin e pastrimit të parave dhe transparencën. Çeki ofron një mjedis të sigurt për tregtarët Forex për shkak të rregullave financiare të zhvilluara mirë. Për ata që tregtojnë Forex në Republikën Çeke, është kritike të zgjedhin një broker të rregulluar nga Banka Kombëtare Çeke. Kjo siguron sigurinë e fondeve dhe zbatimin e ligjeve vendore. Nëse një broker shkon në faliment, investitorët e kualifikuar kompensohen deri në €20,000 ose të një ekivalenti në korunë çeke përmes Fondit të Kompensimit të Investitorëve. Ky fond mbrojtës i investitorëve bën që gjetja e brokerëve top të Forex në Çeki të jetë më e thjeshtë.

Pyetje të shpeshta për Czechia (Czech Republic)