Brokerët Forex në Dominika

Dominika, e njohur zyrtarisht si Komuniteti i Kombeve të Dominika, është një komb karibik i vendosur në grupin e ishujve Antiles të Vogla. Kryeqyteti është Roseau. Dominika është një vend i vogël që shtrihet në 750 kilometra katrorë dhe i populluar nga rreth 71,000 njerëz. Ndarja me kolonizimin nga francëzët dhe më pas anglezët në vitin 1978 pasurinë e Dominikës shpesh referohet si 'Islanda Natyrale e Karibeve.' Kjo për shkak të peisazhit natyror të ndryshuar të saj, me pyllët e gjelbra, burimet termale dhe bimët unike dhe faunën e kafshëve. Brokerët Forex që operojnë në Dominika rregullohen nga autoritetet e huaja përgjegjëse për mbikëqyrjen e tregjeve financiare dhe aktiviteteve të brokerazhit. Më poshtë është një listë e më të mirëve Forex brokerët në Dominika, që ofrojnë tregtarëve një mjedis të sigurt dhe ekonomik të tregtimit.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Zogu kombëtar i Dominikës, llastuar i vunë në flamurin e vendit. Ekonomia e Dominikës varet thellësisht nga turizmi dhe mbështetet nga dy aeroporte dhe rrjetet rrugore kryesisht të vendosura nëpër breg dhe lumenj. Gjithashtu, Dominika prezanton një ndërmarrje qytetërimi ekonomik, që lejon individët të arrijnë shtetësi përmes investimeve në ekonominë e vendit. Megjithëse ky program ka prodhuar një të ardhme të konsiderueshme, gjithashtu ka përhapur kontrovers. Sistemi financiar në Dominika është relativisht i pakënaqur. Si rezultat, brokerët Forex të besueshëm në vend janë ata që rregullohen nga autoritetet e huaja të njohura. Mungesa e rregullave vendore lidhur me brokerët Forex vë në dukje rëndësinë që banorët të zgjedhin brokerët me besueshmëri të provuar.

Pyetje të shpeshta për Dominica