Tregonët Forex në Republikën Dominikane

Republika Dominikane është një vend në rajonin e Karibeve, duke ndarë ishullin e Hispajolisë me Haiitin. Ka rreth 10 milionë banorë dhe mbulon 48.000 kilometra katrorë, duke e bërë vendin e dytë më të madh në Antilet. Gjuha zyrtare është spanjishtja, dhe shumica e njerëzve janë myslimanë. Kryeqyteti është Santo Domingo, dhe qeveria ndjek një sistemi republikan presidencial unitar. Në lidhje me tregtinë Forex dhe tregjet financiare, tregonët Forex në Republikën Dominikane operojnë nën mbikqyrjen e autoritetit lokal, Superintendencia de Valores de la República Dominicana (SV). SV është një agjenci qeveritare përgjegjëse për mbikëqyrjen dhe rregullimin e tregjeve të sigurive dhe tregjet financiare të vendit. Këtu është një listë e tregonëve më të mirë Forex që kemi identifikuar deri më tani në Republikën Dominikane.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Historia e Republikës Dominikane përfshin popullin Taíno, kolonizimin nga Krishtof Kolumbiu, sundimin spanjoll, kontrollin haitian, dhe përpjekjet për pavarësi. Vendit i janë nënshtruar forma të ndryshme të qeverisjes, duke përfshirë edhe okupimin amerikan dhe diktaturat, dhe është duke u zhvilluar drejt një demokracie të përfaqësuar që nga viti 1978. Tregonët Forex më të besuar në Republikën Dominikane hasen në një ekonomi e orientuar drejt shërbimeve. Sektorët kryesorë të vendit përfshijnë shërbimet, industrinë, bujqësinë, minierat dhe tregtinë. Megjithatë, sektori financiar është më pak i zhvilluar dhe përballon sfida si mungesat e energjisë elektrike. Gjithashtu, vendi mbështetet në remitancat për shkak të një diasporë të rëndësishme në SHBA. Megjithëse ka një mbikqyrës lokal që mbikëqyr tregonët Forex më të besuar, këshillohet të marrni parasysh tregonët e mbikëqyrur jashtë vendit nga autoritete të njohura, pasi mbikqyrja lokale mund të mos jetë shumë e rreptë. SV nuk ka politika të qarta për levon dhe kompensim.