Brokerët më të mirë të Forex në Ekuador zbulohen

Ekuadori, i njohur zyrtarisht si Republika e Ekuadorit, ndodhet në veri-perëndim të Amerikës së Jugut. Komshinët e tij janë Kolumbia, Peru dhe Oqeani i Paqësorit. Kryeqendra kryesore dhe qyteti më i madh është Quito. Ekuadori siguroi pavarësinë në vitin 1820. Pavarësisht se Spanjishtja është gjuha kryesore, njihen gjithashtu 13 gjuhë vendase, duke përfshirë Quechua dhe Shuar. Duke vepruar si një republikë demokratike përfaqësuese, ekonomia e zhvilluar e Ekuadorit mbështetet rëndësisht në eksporte si naftën dhe mallra bujqësore. Thuajse, vendi ka bërë hapa në zvogëlimin e varfërisë dhe ndryshimeve ekonomike gjatë kohës dhe ka anëtarësi në grupe ndërkombëtare si Kombe të Bashkuara dhe Mercosur. Mbikqyrja e brokerëve Forex në Ekuador bie nën jurisin e Superintendentisë së Kompanive, Sigurimeve dhe Sigurimeve, që shkurtohet zakonisht si "Supercom". Ky organ rregullator mbikëqyr dhe qeveris ente financiare të ndryshme, përfshirë brokerët Forex, për të siguruar zbatimin e ligjeve, rregulloreve dhe mbrojtjen e konsumatorëve të përshtatshme. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se Supercom ende nuk ka vendosur rregulla dhe udhëzime të mirëdefinuara në lidhje me ndikimin dhe kompensimin. Prandaj, brokerët më të besueshëm të Forex në Ekuador janë ata që përmbushin rregulloret nga Supercom dhe autoritete të njohura jashtë vendit. Më poshtë, kemi përgatitur një renditje të më të mirëve brokerë të Forex në Ekuador, duke ofruar mundësi të besueshme dhe të besueshme për lexuesit tanë për nevojat e tyre të tregtisë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ekuadori është i 63-ti sipas GDP brut të përgjithshëm prej 115 miliardë dollarësh. E klasifikuar si një vend i mesëm lartë të ardhurash, Ekuadori krenohet me ekonominë e tetë më të madhe në Amerikën Latine. Thuajse, 40% e eksporteve të tij janë të tërhequra nga nafta, duke dhënë një bilanc pozitiv të tregtisë. Pranimi i dollarit amerikan si valutë zyrtare, së bashku me shpenzimet sociale të synuara, kanë luajtur një rol të rëndësishëm në zvogëlimin e varfërisë ekstreme nga 40% në 17.4% deri në vitin 2011, një arritje e lavdishme. Ekuadori merr udhëheqjen si një eksportues i madh i bananeve, luleve dhe kakaos. Më poshtë, brokerët më të mirë të Forex në Ekuador operojnë në një mjedis të favorshëm ku zvogëlimi i varfërisë fton ngritjen e edukimit dhe ndërgjegjësimit për tregjet dhe shërbimet financiare mes qytetarëve. Përveç kësaj, Ekuadori ka arritur përparime të shënuara në hulumtimin mjekësor, studimet mbi sëmundjet tropikale, bujqësinë dhe fusha të tjera të eksplorimit shkencor. Veprimtaria industriale e vendit përqendrohet në qendra urbane si Guayaquil dhe Quito, dhe ai merr pjesë aktivisht në Organizatën Botërore të Tregtisë. Infrastruktura e transportit e përmirësuar, duke përfshirë autostrada të shtuara dhe aeroportet kryesore të modernizuara, mbështesin më tej sektorin e turizmit në rritje. Përmbledhtas, brokerët më të mirë të Forex në Ekuador operojnë në një mjedis financiar në zhvillim dhe janë në përputhje me një organ rregullator financiar lokal të njohur.