Perëndimorët më të mirë të Forex në El Salvador

El Salvadori, i njohur zyrtarisht si Republika e El Salvadorit, është një vend në Amerikën e Mesme që ndan kufij me Hondurasin, Guatemalan dhe Oqeanin Paqësor. Qyteti më i madh dhe kryeqyteti është San Salvadori, dhe popullsia në vitin 2023 ishte rreth 6.5 milionë njerëz. Ekonomia e El Salvadorit është e ndryshme, e bazuar në tregti, lidhjet financiare, dhe rritjen e prodhimit. Vendit iu bashkangjit dollar amerikan si monedhë e vet në vitin 2001. Veçanërisht, El Salvadori bëri histori në vitin 2021 duke u bërë kombi i parë që pranoi Bitcoin si monedhë legjale në kufijtë e saj. Kjo shënoi një hap të rëndësishëm për peisazhin financiar të vendit. Në terma të tregut të këmbimit të huaj, agjentët e Forex në El Salvador ndjekin rregulloret e vendosura nga SSF (Superintendencia del Sistema Financiero), një institucion që siguron stabilitet, transparencë dhe besueshmëri në tregjet financiare dhe institucionet e vendit. Për një listë të agjentëve të Forex të mësipërm në El Salvador, ju lutemi referohuni te lista e ofruar më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
El Salvadori është përballur me sfida të saj gjatë historisë së saj, duke përfshirë paqëndrueshmëri politike, vështirësi ekonomike dhe pabarazitë sociale, veçanërisht gjatë fundit të shekullit të 19 dhe fillimit të shekullit të 20. Me një GDP totale nominale prej 33.75 miliardë dollarë, El Salvadori është i 104-ti në botë. Agjentët e besueshëm të Forex në El Salvador gjithashtu ofrojnë tregti dhe shërbime pagesash në Bitcoin, duke pasqyruar popularitetin e gjerë të kriptovalutave që nga pranimi i tyre si tender legjitim. Në përmbledhje, El Salvadori qëndron si një komb që grumbullon me një peisazh ekonomik kompleks, pranimin e kontestueshëm të BTC si tender ligjor, dhe ndërveprimin delikat midis tregtie, lidhjeve financiare dhe prodhimit.

Pyetje të shpeshta për El Salvador