Zbuloni më të mirët Forex broker në Estoni

Estonia, një vend në Evropën Veriore, fitoi pavarësinë në 1918 pas ndikimit të pushtetesh të ndryshme gjatë historisë së saj. Në 1991, Estonia u shkëput nga sundimi sovjetik dhe u kthye në një shtet të zhvilluar me një ekonomi të fuqishme. Më të mirët forex broker në Estoni janë mbikëqyrur nga një autoritet vendas i njohur si Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare (Finantsinspektsioon në estonisht). Ky autoritet monitoron aktivitete të ndryshme financiare, duke përfshirë tregtinë e forex, për të siguruar që brokerët ndjekin ligjin dhe mbrojnë konsumatorët. Estonia gjithashtu është pjesë e Rregullimit të Kompensimit të Investitorëve, që siguron deri në 20,000 euro kompensim për investitorët e përshtatshëm nëse një broker përballet me vështirësi financiare.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Estonia është i njohur për cilësinë e lartë të jetës, arsimin dhe teknologjinë, dhe është një qendër për startup-in e inovativëve si Skype. Sektoret e rëndësishme të vendit përfshijnë energjinë e naftës, teknologjinë dhe tregtinë me vendet fqinje. Duke pranuar digitalizimin, Estonia ofron shërbime publike dhe promovon energji rinovueshme përmes burimeve si era dhe energjia diellore. Forex brokerët e besuar në Estoni kanë kufizime në levërdizjen që mund të ofrojnë për tregtarët vendas. Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare zbaton këto kufizime, duke vendosur levërdizjen maksimale në 1:30 për para valutë kryesore, 1:20 për para valutë jo-kryesore, ar dhe indeks kryesor, 1:10 për mallra dhe 1:2 për kriptovaluta. Këto rregulla sigurojnë që më të mirët forex broker në Estoni ofrojnë një mjedis tregtimi të sigurt për tregtarët vendorë.

Pyetje të shpeshta për Estonia