Brokerët e Forex në Esvatinë

Esvatini, zyrtarisht Mbretëria e Esvatinit, e njohur më parë si Suazilandë, është një vend i braktisur në Afrikën e Jugut. Kufizohet me Mozambikun dhe Afrikën e Jugut. Esvatini është një nga vendet më të vegjël në Afrikë, me një GDP nominale të plote prej 4.5 miliardë dollarësh. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Mbabane dhe 89% e popullsisë janë Kreshënja. Popullsia është kryesisht Suazi, që flasin gjuhën Suazi. Top brokerët Forex në Esvatini regulohen nga Ministria e Financave e Esvatinisë. Rregullatori nuk ofron rregulla të qarta për kufijtë e leverage për të përdorur në lokacionet vendore të brokerëve. Asnjë fond konkurrencie nuk ekziston gjithashtu, duke i bërë tregtarët vendorë të kërkojnë brokerë të reguluar jashtë vendit. Shikoni listën e brokerëve më të mirë të Forex në Esvatinë më poshtë për të siguruar tregti të sigurt në FX.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ekonomia e Esvatinisë është e varur nga bujqësia, prodhimi dhe shërbimet. Vendit i ka lidhjet e ngushta me Afrikën e Jugut. Problemet e shëndetit janë sfida serioze, përfshirë HIV / AIDS-in. Qeveria është monarki absolute dhe udhëhiqet nga Mbreti. Sektori financiar është fare pak zhvilluar. Emri i vendit u ndryshua në Esvatini nga Suazilandë në vitin 2018. Tregtarët vendorë duhet të jenë të vetëdijshëm për dallimet në zonën kohore për të siguruar që të tregtojnë gjatë lëngës së lartë. Zona e kohës e Esvatinisë është UTC + 2. Brokerët Forex të besueshëm në Esvatinë ofrojnë fleksibilitet maksimal tregtarëve, pasi nuk ka rregulla dhe mbikëqyrje të rrepta në tregti Forex.