Hulumtimi tregon brokerët e mëdhenjtë Forex në Fiji

Fiji, e njohur zyrtarisht si Republika e Fiji, është një kombull i vogël ishullor i vendosur në Oqeanin Paqësor Jugor. Është i ndërtuar nga më shumë se 330 ishuj, duke formuar një arkipelag. Brokerë të besueshëm Forex në Fiji operojnë brenda sektorit financiar të mirëregulluar dhe relativisht të zhvilluar të vendit. Fiji ka marrë hapa për të modernizuar jo vetëm sektorin e tij financiar, por edhe ekonominë e tij. Me një GDP nominale totale prej 4.85 miliardë dollarësh, Fiji renditet në vendin 164 në skala globale, ndërsa GDP per capita prej 12.6 miliardë dollarësh e vendos në vendin 158 në nivel botëror. Ekonmia e Fijit është e varur nga pyjet, minerali dhe industrisë së turizmit. Dollari fijian shërben si monedha zyrtare, ndërsa këmbimi i huaj gjenerohet nga burime të ndryshme, duke përfshirë turizëm, dërgesat, eksportet e ujit të shisur në shishe dhe trarrëza të sheqerit.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Banka Rezerve e Fijit (RBF) luan një rol qendror si autoriteti rregullator që mbikëqyr brokerët Forex dhe ofruesit e shërbimeve financiare në vend. Sektori financiar i Fijit ka bërë progrese relativisht të mëdha krahasuar me ekonomitë e tjera në ishujt e Paqësorit. Ai përmban elemente të rëndësishme si bankat, tregjet e kapitalit dhe shërbimet financiare, përfshirë brokerët Forex. Brokerët më të mirë të Forex në Fiji respektojnë rregulloret e RBF, duke i dhënë prioritet sigurisë dhe lehtësirës për klientët. Ndërsa detajet konkrete që përcaktojnë kufizimet e leverage për tregtarët e FX për pakicë dhe kompensim nuk janë shprehur hapur nga RBF, kjo fleksibilitet ofron mundësi të mjaftueshme për tregtarët. Veçanërisht, rezervat e huaja të Fijit për vitin 2022 vlerësohen në 1.5 miliardë dollarë, një sasi e konsiderueshme kur marrim parasysh GDP e vendit.

Pyetje të shpeshta për Fiji