Top Forex brokerë në Francë

Franca është një vend në Europë me një ekonomi të fortë dhe ndikim të madh në skenën botërore. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Parisi, dhe është një destinacion i popullarizuar për turistët dhe luan një rol të madh në industrinë e turizmit të vendit. Sektori financiar merr shumë mbështetje nga qeveria dhe ka rregulla të qarta për të ndjekur. Tani, Franca ka fuqinë e blerjes së nëntë në botë dhe ekonominë e shtatë më të madhe, që është vlerëuar rreth 2.9 trilionë dollarë. Vendit i ndihmoi të nisë Bashkimi Evropian, Eurozonën, Grupin e Shtatë, NATO-n dhe OECD. Brokerët Forex në Francë punojnë në një sistem financiar modern dhe kanë rregulla nga Autoriteti i Tregjeve Financiare Franceze (AMF) për të ndjekur. Të gjithë brokerëve u duhet leje nga AMF dhe duhet të respektojnë rregullat që ata vendosin. Sektori shërbime është pjesa më e madhe e ekonomisë, me shërbime financiare të forta. Sektori industrial gjithashtu ndihmon shumë, duke përbërë një të pestën e parave dhe vendeve të punës. Franca është prodhuesi i tretë më i madh i produkteve në Europë. Nëse doni të gjeni brokerët më të mirë Forex në Francë, shikoni listën e brokerëve të mësipërme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Franca është një lojtar i madh në botën e tregtisë, duke u renditur në vendin e pestë për tregti dhe në vendin e dytë në Europë kur vjen puna për sa biznes ne shesim krahasuar me sa e marrim. Në Francë, njerëzit bëjnë shumë tregti valutash të huaj, ku ata ndërrasin lloje të ndryshme monedhash. Për shkak se Franca bën shumë tregti me vendet e tjera, tregtia Forex është shumë e rëndësishme këtu. Brokerët besnikë Forex në Francë punojnë në një vend që është pjesë e BE dhe i ndjek rregullat e tyre. Kjo do të thotë se mënyra se si përdorim leverage (që është si të marrim borxh për të tregtuar) është e qartë dhe ndihmon për të mbajtur investitorët të sigurt. Për paratë e mëdha si llojet kryesore të monedhës, leverage më i madh që mund të përdorni është 1:30. Për monedhë të tjera dhe numra të rëndësishëm, është 1:20, dhe për gjëra si ari dhe numra më pak të rëndësishëm, është 1:10 maksimumi. Për gjëra si kriptovalutat, maksimumi që mund të përdorni është 1:2. Nëse një broker shkon jashtë biznesit, Shqyrtimi i Sigurimit të Depozitave dhe i Shpërblimit të Investitorit Francez merr kujdes për të mbrojtur personat që kanë llogari me ta. Ata mund të marrin deri në 70,000 euro kthim për paratë që kishin në llogari. Top brokerët Forex në Francë ndjekin të gjitha këto rregulla dhe sigurojnë që tregtia të jetë e hapur dhe e sigurt.

Pyetje të shpeshta për France