Top Forex brokers në Gambi

Gambia, zyrtarisht e quajtur Republika e Gambisë, është një vend në Afrikën Perëndimore. Është rrethuar nga Senegali dhe Oqeani Atlantik. Duke mbuluar një sipërfaqe prej 11,300 kilometra katrorë dhe duke u zhvendosur në shtëpitë e 1.9 milionë njerëzve, është një nga vendet bregdetare më të vogla në Afrikë. Banjuli është kryeqyteti i tij. Kur vjen puna tek Forex brokers në Gambi, zakonisht ata janë nën mbikëqyrje të autoriteteve të njohura nga vende të tjera, pasi nuk ka organ regulativ vendas. Sektori financiar këtu është i pak zhvilluar dhe mungesa e rregullave të qarta mund të bëjë të vështirë gjetjen e brokerëve të besueshëm. Në këtë udhëzues, kemi renditur Forex brokers më të besueshëm në Gambi për të ndihmuar lexuesit tanë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ekonomia e vendit mbështetet në bujqësi, peshkim dhe turizëm. Varfëria është një çështje e rëndësishme në Gambi, veçanërisht në rajonet rurale. Kontribuesi kryesor në ekonomi dhe punëdhënësi më i madh është bujqësia, me arrëna specifike që janë eksporti kryesor. Bujqësia tërheq një pjesë të konsiderueshme të GDP-së, që është rreth 2.1 miliardë dollarë, duke e renditur Gambin në pozicionin e 185-të në botë. Në përfundim, Gambi është një shtet i vogël, jo shumë i zhvilluar që përballon shqetësime të varfërisë. Ai mbështetet fort në bujqësi dhe eksportin e arrës dhe ka një sistem financiar të pa zhvilluar. Forex brokers kryesor në Gambi janë të regulluar nga autoritetet jashtë vendit.

Pyetje të shpeshta për Gambia