Brokerët e Besueshëm Forex në Grenada për Tregtinë e Valutave

Një komb ishullor i vogël në Karaibe, ekonomia e Grenadas bazohet kryesisht në turizëm, bujqësi dhe industrinë e shërbimeve. Me një GDP nominale prej 1.25 miliardë dollarësh dhe një popullsi modeste prej 125,000 njerëzish, brokerët e Forex në Grenada shërbejnë kryesisht klientë ndërkombëtarë. Ndërsa Grenada nuk ka një trup regulator për licensimin e brokerëve të forex, disa agjenci me licencë nga FCA dhe CySEC ofrojnë shërbimet e tyre në Grenada. Brokerët më të mirë të forex në Grenada ofrojnë tregtimin e monedhës kombëtare të Grenadas, dollarët e Karaibeve Lindore (XCD), si dhe kryqëzime të mëdha nga e gjithë bota dhe kryqëzime të rralla që përfshijnë dollarin barbadian (BBD), dollarin e Trinidadit dhe Tobagos (TTD), dhe shumë të tjera.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ndërsa brokerët kryesorë të forex në Grenada nuk ofrojnë shumë në terma të ndryshueshmërisë, ata ofrojnë disa nga bazat e tregtisë së valutave, duke përfshirë kryqëzime të mëdha si EUR/USD, USD, CHF, etc. Brokerët e forex që ofrojnë shërbimet e tyre në Grenada janë të rregulluar nga disa prej trupave më të besueshme kontrolluese në botë, e cila jep përdoruesve në vend shumë zgjedhje për tregtimet e tyre. Përgjithësisht, Grenada është një vend ishulli i vogël me disa brokerë të FX të njohur ndërkombëtarisht që operojnë në vend. Me pasurinë e resurseve të kufizuara përkatëse, Grenada nuk njihet veçanërisht për tregun e tij të mallrave.

Pyetje të shpeshta për Grenada