Brokerët e Besueshëm të Forex në Guajanë

Tregtia e Forex lejohet në Guajanë, dhe brokerët e besueshëm të Forex në vend ndjekin rregullat e vendosura nga Banka e Guajanës. Kjo ndihmon në mbajtjen në siguri të brokerëve lokalë dhe në stabilitetin e sistemit financiar. Ekonomia më së shumti varet nga nafta, dhe Guajana posedon rezerva të konsiderueshme të naftës, duke kontribuar në PBB të lartë për person. Vlera totale e PBB-së së Guajanës është 16 miliardë dollarë, duke renditur në vendin 135 në nivel botëror. PBB-ja bazuar në paritetin e fuqisë së blerjes (PPP) është 48 miliardë dollarë, duke e vënë në vendin 126. Brokerët e Forex të Guajanës janë nën mbikëqyrjen e korposave rregullator lokalë dhe ndërkombëtare, duke garantuar sigurinë për klientët. Ja është një listë e brokerëve më të mirë të Forex në Guajanë, duke garantuar tregti të sigurtë të FX.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
PBB-ja e Guajanës është rritur shpejt që nga zbulimi i rezervave të naftës, duke krijuar mundësi tregtie për tregtarët vendorë për shkak të rritjes së normave të mendjes. Mungesa e taksave mbi fitimet e tregtisë së FX e bën atë një mundësi tërheqëse. Tregtarëve vendorë, veçanërisht, ju attraktuan brokerët kryesorë të Forex në Guajanë që merren me mallra, duke i dhënë përparësi ndaj ndikimit të vendit në naftë. Aksesimi në energji elektrike dhe në internet është i disponueshëm në të gjitha zonat urbane, duke i dhënë tregtarëve guajanaxhës akses të pandërprerë në platforma tregtie. Pavarësisht pranisë së rregullatorëve vendorë, rregullat specifike për kufizimet e leverage dhe planet e kompensimit mbeten të paqarta. Si rezultat, zgjedhja e brokerëve të rregulluar në vendet e huaja është e rëndësishme.

Pyetje të shpeshta për Guyana