Tregtarët e FX në Haiti

Tregtia me Forex është e lejuar në Haiti pa rregulla specifike ose udhëzime të qarta. Tregtarët më të mirë të FX në Haiti janë kompani të njohura për ndershmëri dhe janë të rregulluara nga autoritete të respektuara ndërkombëtare. Shkak i varfërisë së gjerë dhe njohurive të kufizuara financiare, sektori financiar i Haitit mbetet i papërmirësuar, çka çon në mungesë entuziazmi për tregtinë me Forex në vend. Krisa politike e vazhdueshme shton sfidat që hasin tregtarët lokalë të bazuar në Haiti, duke i detyruar ata të mbështeten në tregtarë ndërkombëtarë për shërbime të besueshme. Për të gjetur tregtarë të besueshëm, referohuni në listën tonë të tregtarëve më të mirë të Forex që janë në dispozicion në Haiti.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
Sfida ekonomike të Haitit kanë goditur thellë ndërmarrjen financiare të vendit dhe janë shkak i instabilitetit dhe paskëndëshkëtisë. Me prodhimin e brendshëm bruto të 22.4 miliardë dollarëve amerikanë, Haiti renditet i 139-i në rang global, dhe prodhimi i tij i brendshëm bruto me fuqinë e blerjes së parë (PPP) prej 34 miliardë dollarësh e rendit atë në mesin e vendeve më të varfëra (144-ta). Tregtarët e besueshëm Forex në Haiti duhet të përballen me sfida të lidhura me qasje të rregullt në energji elektrike dhe internet. Lufta e vendit, veçanërisht periudhat e ndërprerjes së furnizimit, paraqet pengesa të konsiderueshme për tregtarët vendorë që synojnë të angazhohen në tregjet financiare globale dhe të mbajnë një prezencë të qëndrueshme tregtare.

Pyetje të shpeshta për Haiti