Të mirët e njohur të brokerëve të FX në Honduras

Tregtia Forex është e lejuar dhe legale në Honduras. Vendit i ka një rregullator financiar përgjegjës për mbikëqyrjen e tregjeve dhe shërbimeve financiare. Brokerët e Besuar të Forex në Honduras janë të rregulluar nga CNBS, Komisioni Kombëtar i Bankave dhe Sigurimeve. Interneti dhe energjia janë mirë të zhvilluara në qytete dhe të mirët të brokerëve të Forex në Honduras ofrojnë tregtarëve vendas akses në platformat e tregtisë 24/5. Nëse po mendoni të bëni tregti FX në Honduras, është e mençur të zgjidhni brokerë që janë të rregulluar brenda dhe jashtë vendit për siguri maksimale. CNBS nuk është shumë i ashprë dhe mungonin rregulla të qarta për levëndëshimin e parave të vogla të Forex dhe politikat e shërbimeve të kompensimit. Këtu është një listë e të mirëve brokerëve të Forex në Honduras për të siguruar mjediset e sigurta dhe të besueshme të tregtisë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Honduras renditet në vendin 106 në GDP nominale të përgjithshëm, që vlerësohet në 30.5 miliardë dollarë në vitin 2022. Është në vendin 134 për GDP për frymë të shquar në vlerën 2,900 dollarë. Ekonomia bazohet në bujqësi, por pabarazia e të ardhurave ndikon në dijen financiare. Tregtia Forex nuk është shumë e njohur në Honduras, gjë që bën që të jetë e vështirë të tërheqë brokerët e Hondurës Forex. Kjo është sidomos e vërtetë për zonat rurale ku varfëria, prishja e energjisë dhe konektiviteti i dobët interneti sfidojnë qasjen në platforma stabile. Në fund, të mirët brokerët e Forex në Honduras mund të ofrojnë tregtarëve vendas mundësinë për të arritur lirinë financiare, sidomos në një vend ku varfëria përhapet gjerësisht.

Pyetje të shpeshta për Honduras