Zbulohen më të mirët Forex brokerët në Jamaikë!

Tregtia Forex është e lejuar dhe e rregulluar në Jamaikë. Forex brokerët në Jamaikë duhet të ndjekin rregullat dhe udhëzimet e vendosura nga Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC). Kjo organizatë mbikëqyr dhe jep licenca për brokerët që operojnë në vend. Jamaika ka një sektor financiar të fortë dhe renditet e 119-ta në botë me një GDP nominale totale prej 16 miliardë dollarësh. Në terma të paritetit të fuqisë blerëse (PPP), Jamaika mban vendin e 143-të me një shumëzim të parashikuar prej 32 miliardë dollarësh në vitin 2022. Duke iu referuar sistemit financiar të qëndrueshëm të vendit, tregtia Forex po fiton popullaritet. Në vazhdim, kemi përfshirë në listën e mëposhtme më të mirë Forex brokerët në Jamaikë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Në Jamaikë, nuk ka takse mbi fitimet kapitale nga tregtia Forex, duke e bërë atë një veprimtari pa tatime. Forex brokerët më të mirë në Jamaikë nuk janë të kufizuar nga rregullat maksimale të leverage-s, të cilat janë fleksibile por mund të rrisin rrezikun e humbjeve. Për të minimizuar këto rreziqe, është më mirë të zgjidhni brokerët e regjistruar si në Jamaikë, ashtu edhe në nivel ndërkombëtar. Aktualisht, nuk ka ligje specifike në lidhje me kompensimin për investitorët në rastet e falimentimit të brokerëve. Në përgjithësi, Jamaika ofron një mjedis pa tatime për tregtinë Forex dhe siguron një nivel të moderuar të mbrojtjes përmes autoritetit të rregullatorit vendas. Brokerët më të besuar të Forex në Jamaikë janë ata që janë të rregulluar nga edhe FSC Jamaikës edhe nga organet rregullatore ndërkombëtare.

Pyetje të shpeshta për Jamaica