Mbikëqyrësit më të besueshëm të Forex Broker në Keni

Tregtimi i Forex-it është ligjor dhe i pritur me hapësirë të gjerë në Keni, ku një organe vendase e fortë mbikëqyrëse garanton sigurinë dhe besimin. Autoriteti i Tregjeve të Kapitalit (ATK) monitoron dhe licenson mbikëqyrësit e Forex Broker në Keni, duke siguruar një mjedis tregtimi të sigurt. Sektori financiar në rritje në Keni ka bërë tregtimin e Forex-it burim gjithnjë e më të njohur të të ardhurave shtesë. Mbikëqyrësit më të mirë të Forex Broker në Keni ofrojnë materiale mësimore të vlefshme dhe mundësi tregtimi të arsyeshme, duke tërhequr traderët vendas. Rregulloret e ATK-së mbrojnë më tej traderët dhe investitorët, duke ruajtur një leverage maksimal prej 1:10 për të zvogëluar riskun për fillestarët. Në Keni vepronin përplot mbikëqyrës të besuar të Forex Broker në kufirin e ligjit, duke ofruar kushte tregtimi të favorshme. Ne kemi zgjedhur me kujdes një listë të mrekullueshme në mes tyre më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Fitimet nga tregtia e Forex në Keni janë subjekt i 15% taksë mbi fitimin kapital, duke siguruar një kontribut për shtetin. Me pagën mujore mesatare rreth 20,000 Ksh, tregtia e Forex bëhet një rrugë e arritshme për të ardhurat shtesë potenciale. Mbikëqyrësit më të mirë të Forex Broker në Keni ofrojnë një mjedis tregtimi të sigurt dhe tërheqës, duke lejuar traderët kenianë të rrisin të ardhurat e tyre. Për të parandaluar rrezikun e tepërt, leverage-i i kufizuar siguron praktika të përgjegjshme të tregtisë. Shtesë në këtë, egziston një komision prej 50,000 Ksh për çdo investitor të kualifikuar në rastin e falimentimit të broker-it, në përforcim të mbrojtjes së investitorit. Ndërsa Kenia krenohet me masa të fortë sigurie, kërkesat e hyrjes paraqesin një sfidë të rëndësishme, duke kërkuar kapital të konsiderueshëm për të hyrë në tregjet financiare. Ky aspekt mund të shihet si një pengesë e mundshme

Pyetje të shpeshta për Kenya