Mënyrat se si të gjeni brokerët më të mirë të FX në Kirgistan

Tregtia në Forex është e ligjshme dhe e rregulluar në Kirgistan dhe e mbikqyrur nga Banka Kombëtare e Republikës së Kirgistanit. Kjo bankë menaxhon politikat monetare dhe mbikqyr tregjet dhe brokerët e Forex të vendit. Pavarësisht nga gjendja ekonomike relativisht modeste, Kirgistani renditet i 151-ti në botë sipas GDP nominale, i vlerësuar në 12 miliardë dollarë në vitin 2023. Kur merret në konsideratë fuqia blirorepariteti (PPP), ai zë vendin e 134, me një vlerësim të 43 miliardë dollarë në të njëjtin vit. Në mënyrë të rëndësishme, ndonëse ekziston një tatim mbi fitimet kapitale prej 10%, fitimet e tregtisë së Forex dhe aksioneve mbeten të përjashtuara, duke lejuar tregti pa tatime nga brenda vendit. Hulumtoni zgjedhjet tona kryesore për brokerët më të mirë të Forex në Kirgistan në listën më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Për momentin, tregtarët paketë në Forex në Kirgistan janë gjithmonë të kufizuar në një normë leverage-i 1:100. Kjo masë synon të mbrojë tregtarët nga risket e tepërta duke lehtësuar hyrjen lehtë në treg për fillestarët. Brokerët e besuar Forex në Kirgistan, të gjithë i përkasin fondit të kompensimit të investitorit, duke garantuar pagesën e rimbursimit për investitorët e përshtatshëm në rast të falimentimit të brokerit. Kjo përkushtim siguron që tregtarët lokalë janë të mbrojtur dhe mund të angazhohen në tregje me ndjenjë sigurie. Në përfundim, Kirgistani vlerëson një infrahim të favorshëm të rregullatorit të tregtisë së Forex, duke ofruar një ofertë të arsyeshme leverage-i 1:100, kompensim për investitorët e kualifikuar dhe një mjedis tregtimi pa tatime. Po ashtu, furnizimi i besueshëm me energji dhe konektiviteti me internet e vendit sigurojnë tregtarëve qasje të pandërprerë në tregjet e Forex, pavarësisht nga koha e ditës.

Pyetje të shpeshta për Kyrgyzstan