Tregtarët më të mirë FX në Luksemburg

Në Luksemburg, ju mund të tregoni ligjërisht në tregun e këmbimit të huamë njohur si Forex. Tregtarët e Besuar Forex në Luksemburg janë nën surratbotjen e Komisionit të Mbikëqyrjes së Sektorit Financiar (CSSF). Pasi që Luksemburgu është pjesë e Bashkimit Evropian, ai ndjek rregullat dhe udhëzimet e vendosura nga Autoriteti Evropian për Vlerësimet dhe Tregjet (ESMA) në mbikëqyrjen e tregtarëve Forex dhe në marrëdhëniet e tyre me valutat e huaja. Luksemburgu renditet si i 71 i në rradhë në botë në terma të PBB totale nominale, e cila është rreth 86 miliardë dollarë. Infrastruktura e tij e avancuar telekomunikative përfshin rrjetet me fibra dhe internetin e gjerë-bandë, duke siguruar qasje të qëndrueshme dhe të pa-prekshme në tregjet financiare globale. Kjo është sidomos e rëndësishme për ata të përfshirë në tregtinë e Forex-it. Për të siguruar tregti të sigurt Forex, këtu është një listë e më të mirët Forex Brokers në Luksemburg.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Kur vjen puna te fitimet nga tregtia Forex në Luksemburg, një tatim mbi fitimin kapital prej 21% vihet. Tregtarët e vogla Forex në Luksemburg ndjekin sistemin e leverage që u vendos nga ESMA. Leverage maksimum i lejuar përmbush standardet e vendosura: 1:30 për njësinë e parë valutore, 1:20 për valutat jo-të mëdha, ari, dhe indekset kryesore, 1:10 për mallra përveç arit, dhe 1:2 për tregtinë kriptovalutash. Të gjithë tregtarët më të mirë Forex në Luksemburg janë pjesë e Fondit të Përmbajtjes së Investitorëve (ICF), i cili ofron mbrojtje për investitorët e përshtatshëm nëse një broker bëhet i pafuqishëm. Ky rrjet sigurie ofron mbulimin deri në 20,000 Euro. Në përgjithësi, Luksemburgu shfaq një sistem financiar të fortë dhe një nivel të lartë të shkollësizmit, duke bërë tregtinë Forex jo vetëm një përpjekje të dashuruar, por edhe një potencialisht fitimprurëse.

Pyetje të shpeshta për Luxembourg