Madagaskar brokerët e FX

Tregtia Forex po fiton popullaritet në Madagaskar për shkak të ligjshmërisë së saj, duke u pajtuar me tregun e ri dhe të zhvilluar ekonomik të vendit. Brokertë Forex më të mirë në Madagaskar zakonisht janë kompani të reguluara nga autoritetet globale të respektuara, pasi nuk ka asnjë institucion financiar lokal që mbikëqyr tregtinë e FX. Ekonomia e larmishme e Madagaskarit e renditë atë në pozicionin 139 në botë sipas GDP nominale me 15 miliardë dollarë. Si një komb në zhvillim me një sektor financiar në rritje, përparësitë ekonomike të ndryshme të Madagaskarit po përziejnë interesin në tregtinë Forex. Këtu, kemi renditur brokerët e mirëm të Forex në Madagaskar të njohur për sigurinë dhe kushtet e tregtimit të kostos efektive.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Për fat të mirë për tregtarët vendas të Forex-It, Madagaskari nuk vë mundësi taksimi mbi fitimet e Forex-It. Megjithatë, mungesa e mbikëqyrjes rregullatorëse dhe udhëzimeve të qarta mbi kufijtë e leverage dhe fondet e kompensimit për investitorët e caktuar nënkupton se tregtarët e FX-It në Madagaskar janë më mirë të zgjedhin brokerë të reguluar jashtë vendit, me një regjistër të provuar të sinqeritetit. Në përmbledhtje, duke pasur parasysh statusin e zhvillimit të tij, tregtia Forex ka atraktivitet, dhe brokerët më të besueshëm të Forex në Madagaskar janë ata që janë nën regullim global.

Pyetje të shpeshta për Madagascar