Maklerët e besueshëm të Forex në Malajzi - Nderkombetarisht të rregulluar

Maklerët e Forex në Malajzi janë disa nga emrat më të njohur në industrinë. Të licencuara dhe të rregulluara nga agjencitë me vlerë të lartë, maklerët e Forex në Malajzi ofrojnë një zgjedhje të gjerë të monedhës, CFD-ve dhe mallrave për tregti. Maklerët e Forex në Malajzi japin qasje në valutat kryesore dhe të dytësore në të gjithë botën, duke ofruar gjithashtu ekspozim për disa valuta të rralla brenda rajonit. Maklerët e Forex duhet të përmbushin standarde specifike rregullatore dhe të fitojnë një licencë nga Komisioni i Sigurisë për të ofruar shërbime për rezidentët malajzianë. Tregtia online është popullore në vend, me valutat kryesore, si EUR/USD, GBP/USD, USD/CHF dhe USD/JPY. Sistemi financiar malajzian është në zhvillim të shpejtë, çka do të thotë se më shumë dhe më shumë banorë të vendit kanë qasje në platformat e tregtisë online. Përveç valutave, maklerët e Forex më të mirë në Malajzi ofrojnë gjithashtu kripto dhe CFD-të e aksioneve, të cilat gjithashtu janë të popullarizuara në vend. Maklerët e Forex të licensuar ndërkombëtarisht në Malajzi kanë një gamë të gjerë të aseteve për t'u ofruar tregut lokal, gjë që ndihmon në integrimin e vendit në tregun global të Forex.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Në përgjithësi, ndërsa tregu financiar lokal i Malajzisë mund të mos jetë i zhvilluar shumë, tregtia e monedhës online është megjithatë e popullarizuar në vend. Me maklerët që janë të licensuar nga Komisioni i Sigurisë Malajziane (SC), si dhe me organet e licencimit ndërkombëtar të njohura, si CySEC dhe FCA, comercuesit vendorë kanë një zgjedhje të gjerë të instrumenteve për t'u zgjedhur, ndërsa pasuritë e tyre janë të siguruara nga agjenci me vlerë të lartë. Në një rajon ekspertues i eksportit të mallrave të rënda, si Azia Juglindore, maklerët e Forex në Malajzi ofrojnë gjithashtu një zgjedhje të qëndrueshme të mallrave, si ari, argjendi, bakri, sheqeri, druri, kafe, etj. Të interesuarit që dëshirojnë të hapin një llogari tregtie Forex në Malajzi do të hasen në një procedurë të thjeshtë, e cila është më tej thjeshtuar nga prania e maklerëve Forex të rregulluar ndërkombëtarisht në vend. Me një GDP nominale mbi 447 miliardë dollarë dhe një figurë për capita prej 13,400 dollarësh, ekonomia e Malajzisë po rritet, çka gjithashtu rrit interesin në tregtinë e monedhës dhe CFD-ve në vend.

Pyetje të shpeshta për Malaysia