Lista e forex brokerëve të mësipërm në Maldivet

Një vend ishullor në Azinë Jugore, Maldivet kanë një PBB nominale prej 7 miliardë dollarësh dhe një shifër për banor prej mbi 17,000 dollarësh. Forex brokerët në Maldivet janë licensuar dhe të rregulluar nga Autoriteti i Zhvillimit të Tregut të Kapitalit (CMDA), i cili mbikëqyron operacionet e të ndërmjetërve tregtar dhe institucioneve të tjera financiare në vend, si dhe promovimin e sektorit financiar në vend. Më të mirët forex brokerët në Maldivet janë disa emra të njohur në industrinë dhe janë licensuar nga agjencitë e njohura të klasit të lartë, siç është CySEC. Brokerët ndërkombëtarë të forex në Maldivet ofrojnë valuta të mëdha dhe të vogla, CFD dhe mallra për bazën e tyre të klientëve lokal.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Ndërsa tregu financiar i Maldivet mund të jetë i vogël, banorët që dëshirojnë të tregtojnë valutat kanë qasje te disa nga forex brokerët më të mirë në botë. Forex brokerët e besuar në Maldivet janë mirë të rregulluar dhe CMDA siguron që ata të përmbushin çdo rregullim financiar në vend. Valutat kryesore, si EUR/USD dhe GBP/USD janë të veçanta popullore në vend. Tregtia në Maldivet taksat vinë në bazë të normës së taksës së të ardhurave individuale, që mund të varet nga 0 deri në 15%, në bazë të shkallës së taksimit.

Pyetje të shpeshta për Maldives