Zbuloni Brokerët e Më të Mirë Forex në Maltë

Maltë, ishulli në Mesdheu, është një destinacion i popullarizuar për tregtinë e valutave. Brokerët më të mirë Forex në Maltë janë të rregulluar me autoritete të njohura, si CySEC, FCA, etj. Brokerët e besueshëm Forex në Maltë ofrojnë një gamë të gjerë instrumentesh financiare, si monedhat kryesore dhe të dyta, futurat e mallrave dhe një gamë të gjerë të CFD-ve. Autoriteti lokal i licencimit, Malta Financial Services Authority (MFSA), monitoron veprimtarinë e institucioneve financiare në Maltë për të siguruar zbatimin e rregullave dhe stabilitetin financiar në vend. Me një PBB nominale prej 17 miliardë dollarësh dhe një shifër për kapita prej 33,000 dollarësh, tregtia Forex është gjithnjë e më e popullarizuar në vend. Monedha zyrtare në Maltë është Euro (EUR).
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Maltë ofron një kombinim interesant të brokerëve vendas dhe ndërkombëtarë të Forex me një shkallë të gjerë instrumentesh financiare në dispozicion për tregti. Vendi nuk ka një tatim të veçantë mbi fitimin nga kapitali dhe në vend të kësaj ngarkon taksa mbi të ardhurat individuale ose korporative. Brokerët Forex në Maltë janë disa prej lojtarëve më të njohur në treg dhe ofrojnë tregti të sigurt dhe të rregulluar përmes platformave të tyre sofistikoze. Përdoruesit në Maltë mund të hyjnë lehtësisht në çiftet kryesore të monedhave, si EUR/USD dhe GBP/USD, ndër të tjera, përfshirë edhe çifte të dyta.

Pyetje të shpeshta për Malta