Lista e më të mirëve Forex të Bilisimeve në Ishujt Marshall

Ishujt Marshall nuk kanë një organ rregullativ të veçantë për administrimin dhe rregullimin e pronarëve Forex. Megjithatë, më të mirët pronarë Forex në Ishujt Marshall janë të licencuara nga disa nga organet më avantgardi rregulltare në botë, të cilat japin një gradë sigurie tregtarëve vendorë dhe ndërkombëtarë kur ata tregtojnë duke përdorur një llogari Forex të Ishujve Marshall. Pavarësisht rregulloreve lokale të buta, pronarët Forex të Ishujve Marshall ofrojnë një shërbim të besueshëm dhe një gamë të gjerë instrumentesh financiare. Ata që dëshirojnë të tregtojnë në vend mund të kenë akses në disa nga pronarët më të njohur Forex në botë. Pronarët më të mirë Forex të Ishujve Marshall të besueshëm japin përdoruesve akses në valutat kryesore dhe ato të dyta, një larmi të gjerë të kriptovaluave dhe CFD-ve të aksioneve, si dhe mallrave. Organet kryesore rregullatore në vend ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar dhe Bashkimin Evropian, çka do të thotë që më të mirët pronarë Forex të Ishujve Marshall duhet të kalojnë nëpër një shumëllojshmëri kontrolle financiare dhe rregullatore përpara se të lejohen t'u drejtojnë andej.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Pronarët Forex në vend drejtohen dhe rregullohen nga agjenci në nivel të lartë rreth botës, si p.sh., CySEC, FCA, SEC etj. Tregtarët që kërkojnë larmi do të gjejnë një gamë të gjerë valutash, të dyta, kryesore dhe të dyta, si dhe mund të kenë akses në CFD dhe futures nga tregu global. Përveç të dytave kryesore si EUR/USD dhe GBP/USD, më të mirët pronarë Forex të Ishujve Marshall ofrojnë gjithashtu të dyta eksotike nga e gjithë bota për tregtarët më spekulativë. Disa nga pronarët Forex më të njohur operojnë në Ishujt Marshall, me një gamë të gjerë instrumentesh financiare dhe shërbimi i besueshëm për përdoruesit. Pronarët Forex të Ishujve Marshall ofrojnë ndarje të konkurrueshme dhe platforma tregtare me nivel për tregtarë vendorë dhe ndërkombëtarë.

Pyetje të shpeshta për Marshall Islands