Brokerët më të mirë të Mauritius FX

Mauritius dallohet si një destinacion i kërkuar për biznese që kërkojnë rregulla të favorshme tatimore. Me një reputacion të fortë si një refugjat taksash, është bërë një zgjedhje kryesore për brokerët e Forex. Organizata e rregullatorëve vendas, Komisioni i Shërbimeve Financiare (FSC) i Mauritiusit, luajnë një rol kyç në mbikëqyrjen dhe menaxhimin e tregtarive dhe transaksioneve të Forexit. Ky autoritet ka vendosur një strukturë rregullatore të besueshme që tërheq brokerë Forex nga të gjitha anët e globit për të vepruar brenda kufijve të saj. Sidoqoftë, Mauritius ka dalë si një qendër financiare e rëndësishme për tregtinë e Forex, duke tërhequr interes të konsiderueshëm. Poshtë, prezantojmë një kompilim të plotë të brokerëve më të besueshëm Forex në Mauritius për t'i konsideruar lexuesit tanë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Mauritius krenohet për një ekonomi offshore që njihet për atributet e saj taksore. Ky element i dallueshëm çon në përbuzjen e taksave mbi fitimet e tregtisë së Forex-it. Brokerët më të besuar Forex në Mauritius janë të lidhur me udhëzimet vendore që përcaktojnë leverage-n maksimale të lejuara për tregtarët e vogla të Forex-it. Së kundërtes ndaj shumë vendeve të tjera, ky leverage nuk është i nënshtruar kufizimeve të rrepta, duke dhënë më shumë fleksibilitet brokerëve në përcaktimin e raporteve të tyre të leverage ofruar. Ndërsa ky fleksibilitet mund të jetë i dobishëm për tregtarët e vogla që synojnë të përfitojnë maksimum nga një buxhet i kufizuar, është e rëndësishme të theksohet se vjen me risk. Tregtarët e paeksperiencuar mund të ekspozohen potencialisht ndaj rrezikut të overleveraging-ut. Në përfundim, brokerët më të mirë të Forex në Mauritius tërheqin vëmendjen nga politikat tatimore të favorshme të vendit dhe rregullativat të përshtatshme. Ky kombinim unik ka çuar në një koncentrim të vëmendshëm të brokerëve të Forex të klasës së parë brenda vendit, duke solidifikuar më tej reputacionin e tij si një destinacion atraktiv për përpjekjet e tregtisë së Forex-it.

Pyetje të shpeshta për Mauritius