Brokerë të FX në Meksikë

Në Meksikë, tregtia e Forex është legale dhe e kontrolluar me kujdes. Brokerët Forex në vend operojnë nën mbikëqyrjen e Komisionit Kombëtar të Bankave dhe Vlerave të Sigurimit (CNBV), i cili është autoriteti kryesor për mbikëqyrjen e tregjeve financiare dhe brokerëve Forex. CNBV krijon rregulla për të mbrojtur investitorët dhe tregtarët Forex, duke siguruar interesat e tyre të mbrojtura. Meksika mbart një PBB nominale të rëndësishme prej afro 1.3 trilionë dollarësh, duke e renditur në vendin e 15-të në nivel global. Ky forcë ekonomike shoqërohet nga një sektor financiar i zhvilluar mirë, duke bërë tregtinë e Forex një opcion tërheqës brenda vendit. Kjo kompilim prezanton një listë të plotë të brokerëve më të mirë të Forex në Meksikë, duke ofruar lexuesve tonë një spektër zgjedhjesh të mësipërme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Një nga avantazhet e shënuara për tregtarët vendas të Forex është mungesa e tatimit mbi fitimet e tyre të tregtisë. Ky faktor kontribuon në atraktivitetin e tregtisë së Forex në Meksikë. Brokerët e besueshëm të Forex në Meksikë mund të ofrojnë gjithashtu shumë mundësi të leverage, pasi nuk ka rregulla strikte që përcaktojnë leverage maksimale për tregtarët e Forex të paketit. Edhe pse Meksika ka një autoritet rregullator vendas të besueshëm, rekomandohet të konsiderohen brokerët nën mbikëqyrjen e organeve ndërkombëtare të respektuara për siguri shtesë. Në përgjithësi, ekonomia e qëndrueshme e Meksikës, klima e rregullatorit mbështetës dhe mungesa e taksave mbi fitimin e vendosin atë si një destinacion tërheqës shumë i pëlqyer për tregtinë e Forex. Duke zgjedhur nga lista e brokerëve të mëdhenj Forex në Meksikë, tregtarët përfitojnë përvojën për zgjedhjet më të mira në dispozicion brenda vendit.

Pyetje të shpeshta për Mexico