Brokerët e besueshëm të FXsë në Mongoli

Tregtia Forex lejohet në Mongoli, dhe Komisioni i Rregullator i Financave (FRC) monitoron veprimtaritë e brokerëve vendas të Forex dhe tregjeve financiare. Këta brokerë operojnë nën rregulloren e FRC. Shkalla e levës së ofruar nga brokerët e besueshëm të Forex në Mongoli nuk është fiksuar, lejohet fleksibiliteti. Ndërsa këshillohet levë e konservuar, tregtarët me përvojë mund të preferojnë levë të lartë. Është e këshillueshme që tregtarët të zgjedhin brokerë të rregulluar nga FRC mongol dhe autoritete globale të besueshme. Kjo ndihmon në minimizimin e rreziqeve, veçanërisht kur përdorni levë të lartë. Këtu është një listë e brokerëve më të mirë të Forex në Mongoli, të njohur për ndershmërinë dhe trajtimin e ndershëm të klientëve.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Investitorët në Mongoli duhet të marrin në konsideratë tatimin mbi kapitalin 10% pas shitjes së vlerave të vlerave. GDP nominale e vendit vlerësohet në 16.9 miliardë dollarë në 2023, duke vendosur Mongolin në 124-tën në botë. Përkundër politikave të levës që nuk janë të rrepta, investitorët janë të mbrojtur nga kufijtë e kompensimit. Në rast soliditeti i brokerit, investitorët e caktuar mund të marrin deri në 25 milionë MNT (Tugrik mongol) si shpërblim. Kjo siguri është një e pozitshme për tregtarët vendas të FX dhe investitorët, duke nxitur një mjedis relativisht të sigurt. Ndërsa zonat urbane gëzojnë internet dhe energji të qëndrueshme, rajonet rurale përballojnë probleme në lidhje. Prandaj, tregtarët mongolë të Forex-së inkurajohen të operojnë nga qytete më të mëdha për qasje të pakalueshme në tregjet financiare globale. Brokerët kryesorë të Forex në Mongoli ofrojnë platforma të avancuara tregtare dhe masa të forta sigurie për të ndihmuar tregtarët.

Pyetje të shpeshta për Mongolia