Tregtarë të besueshëm të valutave të huaja në Mal të Zi

Tregtia e Forex është legale dhe e rregulluar mirë në Mal të Zi. Një rregullator lokal është përgjegjës për mbikëqyrjen e tregtarëve të Forex dhe institucioneve financiare në vend. Autoriteti i Tregut të Kapitalit (CMA) rregullon tregtarët e Forex në Mal të Zi.\nPërkundër qenë në fazën e zhvillimit, tregtia e FX po bëhet popullore për shkak të internetit dhe rrymës të qëndrueshëm në zonat urbane. Mal i Zi renditet i 153-ti në botë në këtë vit në terma të GDP nominale të përgjithshëm. Për qytetarët e Malit të Zi, tregtia e FX ofron një burim të tjera të të ardhurave, me shumë brokerë që ofrojnë depozitat minimale të ulëta dhe opsionet e leverage të larta.\nShikoni listën më poshtë për brokerët e besueshëm të Forex në Mal të Zi.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Mal i Zi vë një tatim mbi fitimin e tregtisë së Forex në shumën e 9%, duke çuar në tatimtari mesatare. Tregtarët e Besueshëm të Forex në Mal të Zi shpesh ofrojnë leverage të fleksueshme për shkak të mungesës së rregullimeve të rrepta vendore nga CMA. Prandaj, tregtarëve të Malit të Zi i rekomandohet të zgjedhin brokerët që janë të rregulluar globalisht nga autoritetet më të njohura për të minimizuar rreziqet e lidhura me leverage të tepërt.\nShuma specifike e kompensimit në rastet e falimentimit të brokerëve është e paqartë sipas ligjeve lokale, e cila gjithashtu nxit tregtarët të zgjedhin brokerët që janë të rregulluar jashtë Malit të Zi.\nNë përgjithësi, Mal i Zi prezanton një peizazh tërheqës për tregtinë e Forex, duke u vendosur të kishë një tatim të ulët mbi fitimin kapital dhe tërhequr tërheqjen e FX për tregtarët pakicë.

Pyetje të shpeshta për Montenegro