Brokerët e Marokut të radhitur të FX

Tregtia e Forex në Marok është një praktikë legjitime dhe e mirë-regulluar. Shteti ofron kushte të favorshme për tregtinë Forex, me mbikqyrje nga Autoriteti i Tregut të Kapitalit (CMA), i njohur gjithashtu si "Autorité Marocaine du Marché des Capitaux" (AMMC). Pejsazhi i FX në Marok është shumë i sigurtë dhe i qëndrueshëm. Rregulloret kapin leverage për tregtarët e fx të pakicës në 1:50 për çiftet kryesore të FX. Ky qëndrueshmëri siguron një ambient të sigurt. Brokerët e topit të Forex në Marok janë të gjithë pjesë e fondit të kompensimit të investitorëve. Ky fond ofron mbrojtje për tregtarët vendas duke ofruar kompensim për investitorët e përgjegjshëm nëse njëkorretuesi përballet me falimentim. Për të ndihmuar lexuesit tanë të zbulojnë brokerët më të besueshëm Forex në Marok, kemi mbledhur një listë të hollësishme të opsioneve më të mira të disponueshme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët Forex në Marok gëzojnë një avantazh të rëndësishëm: ata nuk përballen me taksa mbi të ardhurat e tyre nga tregtia. Kjo kusht favorabël është një bekim për tregtarët e FX marokinas. Në raste te falimentit të korretuesit, investitorët e përgjegjshëm mund të marrin kompensim deri në 20,000 Dirhamë marokene (MAD) përmes "Fonds de Garantie des Dépôts et de Résolution" (FGDR). Të gjithë brokerët e besueshëm Forex në Marok janë të afiloiar me FGDR, duke ofruar tregtarëve dhe investitorëve mbrojtje maksimale. Maroku renditet në vendin e 60-të globalisht në tregim të PBB të përgjithshëm nominal, me vlerë rreth 142 miliardë dollarë në 2022. Top Forex brokerët në Marok ofrojnë qasje të pa-interesuar në tregjet financiare globale. Kjo qasje e përkrahet nga furnizimi i qëndrueshëm me energji elektrike dhe lidhje interneti në zonat urbane të vendit.

Pyetje të shpeshta për Morocco