Brokerët e Forex në Mozambik renditen

Tregtia e Forex është plotësisht ligjore dhe e rregulluar mirë në Mozambik. Rritja në tregtinë e FX ka kuptim sepse organi vendas qeverisës siguron sigurinë e tregtarëve dhe tregjet financiare ofrojnë një burim shtesë të të ardhurave për shumë njerëz në vend. Komisioni i Sekuriteteve dhe Bursave në Mozambik (CVMC) kontrollon brokerët e Forex që operojnë në Mozambik. PBB-ja nominale totale e vendit është 17.8 miliardë dollarë, ndërsa renditet në vendin e 128-të në skaalën botërore. Për të ndihmuar lexuesit tanë të zbulojnë brokerët e Forex më të besueshëm në Mozambik, kemi zhvilluar hulumtimin në treg dhe kemi përfshirë zgjedhjet kryesore më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Mozambiku ka një taksi të konsiderueshme mbi të ardhurat nga kapitali, me tregtarët e FX që paguajnë 32% të fitimeve të tyre të tregtisë qeverisës vendase, e cila është një barrë e rëndë. Kjo thekson rëndësinë e zgjedhjes së brokerëve të besueshëm që ofrojnë mjedise të lirë të tregtimit. Brokerët kryesorë të Forex në Mozambik mund të ofrojnë leverage fleksibël për tregtarët vendas, pasi nuk ka rregulla ose politika të qarta që kufizojnë leverage maksimale për tregtarët e zakonshëm të Forex-it. Kjo i jep aftësi tregtarëve vendas të angazhohen në tregtinë e FX edhe me një buxhet të ulët. Rregulloret po ashtu mungojnë qartësi sa i përket shumës së kompensimit për investorët e përshtatshëm nëse një broker bëhet i paafikueshëm në Mozambik.

Pyetje të shpeshta për Mozambique