Lista e Brokerëve të Valutave të Namibisë që Mund të besohen

Vendosur në Afrikën e Jugut, Namibia është një frontierë e ardhshme në peisazhin vendas të forex-ut. Brokerët e valutave të Namibisë janë të licencuar dhe të administrarë nga Autoriteti Mbikëqyrës i Institucioneve Financiare të Namibisë (NAMFISA). NAMFISA gjithashtu mbikëqyr të gjitha institucionet kryesore financiare në vend - siguruar zbatimin e rregullave dhe stabilitetin financiar në vend. Brokerët e valutave të besuar në Namibi shkojnë nga agjencitë të licencuara vendore deri te emrat e njohur ndërkombëtarisht të regulluar me përhapje konkurruese shumë të volitshme dhe një gamë të gjerë të instrumenteve financiare. Tregtarët forex në Namibi mund të hyjnë në tregun forex global dhe të bëjnë tregti me një sërë të pasurive, të tilla si valutat kryesore dhe të dyfishta, CFD-je, mallra, etj. Namibia ka një GDP nominale prej 13.4 miliardë dollarë, me një GDP në kopë të 5,100 dollarë. Vend i përdor dy monedha zyrtare - dollarin namibian (NAD) dhe rands afrikaninë (SAR). Namibia nuk vëmban asnjë taksë për fitime kapitale zyrtare në transaksionet forex. Brokerët forex në Namibi gjithashtu ofrojnë llogari demo për përdoruesit për të praktikuar para se të vënë kapitalin e tyre të vërtetë në rrezik. Filluesit mund të hyjnë në llogaritë demo falas. Brokerët forex me licencë ndërkombëtare në Namibi janë partnerë të besueshëm dhe të mirënjohur për tregtarët forex me qëllime të ndryshme tregtare dhe nivele përvoje.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Brokerët forex në Namibi hapin vendin për tregun global të forex-ut dhe lejojnë tregtarët të kryejnë transaksione në valutat kryesore dhe të dyfishta, si dhe në disa valuta egzotike nga kontinenti afrikan. Një mjedis tatimor i favorshëm, si dhe prania e brokerëve forex me licensë ndërkombëtare e bëjnë tregun namibian një zgjedhje të qëndrueshme për tregtarët forex të gjitha niveleve të përvojës. Përveç valutave, banorët e Namibisë mund të bëjnë tregti gjithashtu me CFD dhe mallra nëpërmjet ndonjë nga kompanitë ndërkombëtare brokerage që operojnë në vend. Brokerët forex më të mirë në Namibi mundësojnë hyrjen në tregun global, duke ofruar një shërbim të sigurt dhe të mbrojtur, të rregulluar nga Autoriteti Mbikëqyrës i Institucioneve Financiare të Namibisë (NAMFISA). Një treg në rritje, interesimi për tregtimin forex po rritet në Namibi. Brokerët forex ofrojnë përhapje konkurruese dhe brokerë vendas konkurrojnë me disa nga emrat më të mirënjohur në tregun global të brokerazhit.

Pyetje të shpeshta për Namibia