Tregtoni me Siguri me të Mirët ndërmjetësit Forex në Hollandë

Hollanda është një ekonomi e zhvilluar dhe një anëtare e Bashkimit Europian dhe Zonës Euro. Shteti ka një GDP nominale mbi 1 trilion dollarë dhe një shifrë për capita mbi 60,000 dollarë. Ndërmjetësit Forex në Hollandë janë disa nga më të avancuarit në botë, të rregulluar nga agjenci rregullatore të nivelit të lartë, lokal dhe ndërkombëtarisht. Organizata rregullatore lokale që mbikëqyr dhe jep leje për ndërmjetësit Forex në vend, Autoriteti Holandez për tregtinë e tregut financiar, gjithashtu rregullon tregtinë e instrumenteve financiare të tjera në shkëmbimet e ndryshme të vendit. Me një kërkesë të lartë për tregtinë e valutave, ndërmjetësit më të mirë Forex në Hollandë ofrojnë një gamë të gjërë të valutave, CFD-ve dhe të ardhurat e mallrave të tyre për klientët e tyre. Ndërmjetësit më të mirë Forex në Hollandë ofrojnë programet dhe shërbimet më të përparuara, duke ofruar valuta kryesore dhe të dytësore, si dhe një zgjedhje të gjerë të valutave të panjohura, crypto dhe CFD-ve të aksioneve, etj. Hollanda nuk ngarkon taksën e fitimit të kapitalit, gjë që e bën edhe më tërheqëse për ndërmjetësit Forex, në bashkëpunim me një numër të madh klientësh potencialë në vend.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Ndërmjetësit më të mirë Forex në Hollandë janë disa nga ndërmjetësit më të përparuar në botë, me një zgjedhje të gjerë të aseteve financiare në dispozicion për tregti. Bashkëpunuar me ligjet e favorshme të taksave, tregtarët Forex në Hollanda mund të përfitojnë nga e mira e të dy botëve - siguria e lartë dhe taksat e ulëta. Ndërmjetësit Forex në Hollandë duhet të jenë anëtarë të Skemës së Kompensimit të Investitorëve (KI), që ofron një nivel të caktuar të sigurisë së depozitës për klientët e tyre. KI është projektuar për të mbrojtur klientët shitës të produkteve financiare në rast se një institucion financiar, duke përfshirë ndërmjetësit Forex, bie në faliment ose bëhet insolvent. Nëpërmjet KI-së, klientët e shitësve të vogël kanë të drejtë për kompensim deri në një maximum prej €20,000 për person. Ndërmjetësit Forex në Hollandë janë pajtues me Autoritetin Evropian të Vlerësve dhe Tregjeve (ESMA), e cila lejon një stërvjetëzim maksimal prej 30:1 për transaksionet Forex.

Pyetje të shpeshta për Netherlands