Brokers të FX-së në Nicaraguë

Tregtimi i Forex-it është ligjor dhe i rregulluar në Nicaraguë, dhe është një zgjedhje popullore. GDP-ja nominale totale e vendit vlerësohet të jetë rreth 13.3 miliardë dollarë, duke u renditur në vendin 115 në botë. Brokers të Forex-it në Nicaraguë nënshikohen nga Superintendencia de Bancos y Otras Instituciones Financieras (SIBOIF), që përkthehet në Administratën e Bankave dhe Institucioneve Financiare të Tjera. SIBOIF siguron që brokers më të mirë të Forex-it në Nicaraguë të respektojnë ligjet dhe rregulloret, duke krijuar një mjedis të sigurt tregtarisë për tregtarët dhe investitorët. Për të ndihmuar lexuesit tanë të gjejnë brokers të besueshëm të Forex-it në Nicaraguë, kemi kryer hulumtim të tregut lokal dhe kemi hartuar një listë brokersish të lartë në vend.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Taksat e fitimit në gjendje në Nicaraguë janë vendosur në 15% të fitimit, e cila, ndonëse mesatare, mund të jetë një barrë për tregtarët nga vendet më pak të zhvilluara. Brokers të parë të Forex-it në Nicaraguë mund të sigurojnë kufij elastikë të leverage për tregtarët vendas, pasi që qëndrimi i SIBOIF ndaj kufizimeve të leverage për tregtarët e Forex-it të pakicës së shitjes me pakicë nuk është tërësisht i qartë. Përfundsojmëse, kompensimi maksimal për investitorët e përshtatshëm në rast të falimentimit të një brokers ndjek të njëjtin model, duke shtyrë tregtarët nikaragoanë të zgjedhin brokers të rregulluar nga autoritetet globale. Ndërsa zonat rurale mund të përballet me sfida në sigurimin e qasjes stabile në rrjet dhe energjisë, zonat urbane ende ofrojnë konektivitet të arsyeshëm për të hyrë në tregjet financiare globale.

Pyetje të shpeshta për Nicaragua