Brokerët e FX më të besueshëm në Nigeri të renditur

Tregtia në tregjet Forex është e ligjshme në Nigeri, dhe vendi ka vendosur mbikëqyrje rregullatore për të siguruar sigurinë e tregtarëve dhe investitorëve vendorë. Autoriteti kryesor përgjegjës për mbikëqyrjen e brokerëve të Forex në Nigeri është Komisioni i Vlerësimeve dhe Palëve (SEC) i Nigerisë. Me një PBB nominale e renditur e 31-ta në botë, e vlerësuar në 574 miliardë dollarë, PBB për frymë zbulon një imazh tjetër, duke nënvizuar varfëri të ndjeshme dhe të pasurim të pasurisë. Ky skenar nënvizon rëndësinë e tregtisë së Forex, që mund të ofrojë tregtarëve vendas një burim të shtuar të të ardhurave për të përmbushur shpenzimet e ndryshme. Për një listë të përfshirë të brokerëve Forex më të besueshëm në Nigeri, ju lutemi referohuni në vijim.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Në Nigeri, një taksa mbi fitimin nga tregtia prej 10% aplikohet në të gjitha tregjet financiare, përfaqësuese 1/10 të fitimeve. Brokerët kryesorë të Forex në Nigeri operojnë nën institucione rregullatore globale, pasi në vend nuk ka kufizime të caktuara në levažhe për tregtarët vendas të Forex të retail. Ky parim gjithashtu shtrihet te dispozitat për kompensimin e investitorëve për raste të kualifikuar të insolvensës së brokerit. Me akses të lehtë në energjinë elektrike dhe lidhshmëri të internetit, Nigeri ofron akses të pa ndërprerë në tregjet financiare të globit. Në përgjithësi, Nigeri prezanton një mjedis tërheqës për tregtinë e Forex, me taksa të ulëta dhe kushte të favorshme. Brokerët më të mirë të Forex në vend i binden si rregullave vendore ashtu edhe atyre ndërkombëtare, duke siguruar mbrojtje të fortë për tregtarët.

Pyetje të shpeshta për Nigeria