Forex brokers të besueshëm në Norvegji

Tregtia e Forex është legale dhe mbyllur në mënyrë të rreptë në Norvegji, duke siguruar një ambient të sigurt të tregtisë. Mbikëqyrja e brokerëve Forex në Norvegji i delegohet Autoritetit Mbikëqyrës të Financave në Norvegji, i njohur si Finanstilsynet. Përballës me klientët retail, shtetet e Norvegjisë për një leverage maksimal janë transparente dhe të definuara mirë, duke mbajtur standarde të larta të sigurisë së investitorëve. Forex brokers të besueshëm në Norvegji ofrojnë një leverage maksimal prej 1:30 për valutat kryesore dhe 1:20 për valutat jo-kryesore. Me një GDP nominale totale prej 504 miliardë dollarësh, Norvegjia renditet e 30-ta në nivel global.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Norvegjia shqipton një takse të zhdogani të fitimit të kapitalit prej 37.84%, duke bërë të vështirë të arrihen rezultate të fitueshme pasi një pjesë e madhe e fitimeve të tregtisë Forex nënshtrohen taksimit. Kjo situatë është e ndikuar nga statusi i Norvegjisë si një nga vendet më të zhvilluara në bote, ku pavarësisht barrës së rëndë të taksave, tregtia në tregjet financiare mbetet e popullarizuar. Në mënyrë të veçantë, të gjithë Forex brokers kryesorë në Norvegji janë të bashkëpunuar me fondet e kompensimit të investitorit, duke dhënë një shtresë shtesë mbrojtëse për investitorët dhe tregtarët e kualifikuar në rastin e padobishmërisë. Përfundimisht, pavarësisht nga taksa e rëndë, tregtia Forex ruajti magjinë e saj në Norvegji falë strukturës regulatorike të mirë të vendit, e cila nxit një ndër ambientet më të sigurta të tregtisë.

Pyetje të shpeshta për Norway