Brokerë të besueshëm Forex në Papua Ginea

Tregtia Forex lejohet në Papua Ginea dhe është e rregulluar nga Agjencia për Promovimin e Investimeve (IPA). Kjo autoritet mbikëqyrësuar edhe tregjet financiare dhe brokerët që operojnë brenda vendit. Mungesa e rregulloreve të ashpra për kufijtë maksimal të leverage për tregtarët e Forex ambiento nën mbikqyrjen e IPA siguron një fleksibilitet që përmbush nevojat e një brokeri të Forex të mësipërm në Papua Ginea. Për më tepër, mungesa e kufijve të përcaktuar të kompensimit për investitorët e kualifikuar në rast të flijimit të brokerit është një tjetër aspekt i mrekullueshëm. Shkak ky, tregtarët e FX në Papua Ginea miret këshillohen të zgjedhin brokerë të rregulluar nga autoritetet globale të reputuara që të sigurojnë sigurinë dhe interesat e tyre. Për një listë të besueshme të brokerëve të mësipërm Forex në Papua Ginea, referohuni te lista komprehensivë që ofrohet më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Papua Ginea ofron një mjedis pa tatime për tregtinë e FX, pasi që fitimet e tregtisë nuk nënshtrohen taksave për fitimet kapitale. Sistemi avantazhues i tatimit bën vendin një destinacion tërheqës për tregtinë financiare. Me një popullsi prej 8.7 milion banorësh, Papua Ginea paraqet një treg të rëndësishëm për brokerët e FX dhe tregtarët. Brokerët më të mirë Forex në Papua Ginea punojnë në një ekonomi me një total GDP nominal prej 21 miliardë USD dhe një GDP për banor prej 2,500 USD. Këto shifra kontribuojnë në atraktivitetin lokal të tregtisë së FX si një burim të dytë të të ardhurave. Sfundmi, Papua Ginea dallon si një zgjedhje e mrekullueshme për brokerët dhe tregtarët e FX, falë atmosferës së tregtimit pa tatime dhe kushteve ekonomike premtuese të saj.

Pyetje të shpeshta për Papua New Guinea