Më të mirët mbi të ndërmjetësit e Filipineve për të shkëmbyesit e këmbeve të huaja

Në Filipine, tregtia e Forex-it është një praktikë e lejuar dhe e mirëkontrolluar. Mbikëqyrja e të ndërmjetësve të Filipineve të Forex rëndon nën autoritetin e Autoritetit të Tregut Financiar (FMA). Këta ndërmjetës, të rregulluar nga FMA, lejohen të funksionojnë brenda vendit dhe janë detyruar të respektojnë ligjet dhe rregulativat përkatëse të caktuara nga autoriteti. Pavarësisht vendit të saj të 147 të GDP nominale, me shumën prej 6.8 miliardë dollarë, Filipinet mbajnë një arritje të dalluar me një GDP per capita prej 180.000 USD, duke e vendosur përpara. Ky vend strehon një sistem financiar të fuqishëm dhe një herë mbajti emrin e një parajsë tatimore, e cila fërmosi në mënyrë të konsiderueshme popullaritetin e tregtisë së FX. Kur shihet në terma të GDP totale me paritet të fuqisë blerëse (PPP), ai zë vendin e 149 me një vlerësim prej 5.3 miliardë dollarësh, ndërsa në bazë të popullsisë së vetëm një person, ai kapet në rangun e 3 me 98.000 USD. Më poshtë, paraqesim një kompilim të ndërmjetësve më të mirë të Forex në Filipine, të renditur sistematikisht sipas gjetjeve tona.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Pjesëmarrja në tregtinë e Forex-it brenda Filipineve ka përparësinë e të qenit pa tatim, pasi tatimet e fitimeve të kapitalsit në tregti nuk ekzistojnë. Në Filipine, ndërmjetësit më të mirë të Forex-it ruajnë lirinë të ofrojnë shkallë të ndryshme të efikasitetit, pasi nuk ekzistojnë kufij të kufizuar të maksimumit për tregtarët e huaj të Forex-it. Ndërsa kjo jep një nivel të patundshmërive, ajo gjithashtu rrit rreziqet potenciale të overleveraging në tregti. Pra, tregtarët vendorë i këshillojmë të ndërhyjnë me ndërmjetës të njohur për transparencën dhe ndershmërinë e bisedave me klientët. Në lidhje me kompensimin për investitorët e pranueshëm në scenario të përfshirë në falimentimin e ndërmjetëstit, ndërmjetësit e besuar të Forex-it në Filipine janë nën regjim të rregullimit jashtë vendit dhe përfshihen në fonde kompensimi, për shkak të mungesës së politikave lokale të qarta në këtë drejtim. Për të përmbyllur, kur tregtohet Forex nga Filipinet, është e këshillueshme të zgjidhen ndërmjetës të rregulluar globalisht. Ky praktikë ofron një shtresë shtesë sigurie dhe sigurie për tregtarët në këtë treg dinamik.